ULTIMA ORĂ 2 august 2017

(Update) Antonia, Lidia Buble și 3 SUD EST, la Zilele Orașului Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 6434 vizualizări

Covasna sărbătorește a 20-a ediție a Zilelor Orașului în perioada 1 – 3 septembrie

Update: Programul detaliat și informațiile despre restricțiile de circulație, în imaginile din galeria foto. 

Ediția aniversară a Zilelor Orașului Covasna se anunță a fi una cu adevărat specială. Pe lângă programele obișnuite, organizatorii anunță prezența unor artiști autohtoni de renume, printre care Antonia, Lidia Buble și 3 SUD EST.

Organizatorii Zilelor Orașului Covasna au făcut miercuri public programul preliminar al Zilelor Orașului Covasna - ediția a 20-a, care va avea loc în perioada 1 – 3 septembrie.

„Pe lângă programele obișnuite: parcul de statui vii, concursul de gătit în ceaun, concertele de fanfară, spectacolele ansamblurilor de dansuri locale și invitate, programele sportive, concursul pentru pasionații de automobilism, demonstrațiile de arte marțiale și activitățile dedicate copiilor se conturează o săptămână culturală bogată. Expoziții de artă plastică, spectacole de teatru și o expoziție de trofee vânătorești vor îmbogăți oferta culturală.


Pentru pasionații de muzică ușoară, iată câteva dintre formațiile invitate. 

Vineri: 

PinceBAND, Antonia, Pokolgép, Background

Sâmbătă: 

Betli Duo, Dreamland Residents, Abborn tribute ABBA, 3 SUD EST, și formația de rock Thunderbird din orașul Pápa 

Duminică: 

Formația de rock&roll Retro Roll, Lidia Buble și în final zilele orașului se va încheia cu focul de artificii și concertul formației EDDA. 


Programul încă nu este definitiv, în fiecare an au avut loc inițiative noi, pentru care Zilele Orașului Covasna a fost un prilej să ajungă la marele public. În cazul în care doriți să propuneți un eveniment pentru a fi inclus în ediția din 2017 sau 2018 al zilelor orașului, așteptăm ideile și sugestiile Dumneavoastră pe adresa de email: culturacv@gmail.com”, arată organizatorii printr-un comunicat de presă.

Sursă foto: Facebook. 

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.