ULTIMA ORĂ 27 februarie 2012

Antonescu vrea să-l excludă pe Meleşcanu din PNL

de Covasna Media | 377 vizualizări

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat că va cere excluderea din partid a lui Teodor Meleşcanu. Totodată, Antonescu a anunţat că parlamentarii USL nu vor participa în niciun fel la procedurile de instalare a unui nou director al Serviciului de Informaţii Externe.

"Am primit de la domnul Meleşcanu un fel de cerere de autosuspendare. Ceea ce nu este cazul pentru că, la următoarea şedinţă a conducerii PNL, voi cere excluderea domniei sale din partid", a anunţat liderul liberalilor, într-o conferinţă de presă. "Domnul Meleşcanu nu va mai fi membru PNL, dar nu autosuspendat, ci exclus", a adăugat Crin Antonescu.

Acesta a precizat că opoziţia nu-şi va întrerupe greva parlamentară pentru a participa la procedurile pentru numirea lui Meleşcanu. "Desemnarea lui Teodor Meleşcanu nu are darul să ne schimbe decizia. Această desemnare este o afacere strict între Traian Băsescu şi domnul Meleşcanu, asta dacă nu s-a mai amestecat şi altcineva, şi nu are nicio legătură cu PNL", a afirmat liberalul.

Lui Meleşcanu i s-a reproşat că nu a cerut acceptul conducerii partidului. Mai mult, nici măcar nu a trimis vreo informare privind propunerea care i s-a făcut de către şeful statului.

La rândul său, Victor Ponta a avertizat că puterea va avea dificultăţi în a-l numi pe Meleşcanu la SIE. "Preşedintele comisiei parlamentare de control al SIE este de la PSD şi nu va convoca comisia", a spus Ponta.

(rtv.net)

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.