ULTIMA ORĂ 19 decembrie 2013

A murit Nae Lăzărescu. Actorul avea 72 de ani

de Covasna Media | 716 vizualizări

nae-lazarescu-795816l

Actorul Nae Lăzărescu a încetat din viață, la vârsta de 72 de ani. Acesta avea grave probleme de sănătate și slăbise foarte mult în ultima perioadă.

Starea sa de sănătate se agravase și nu a declarat concret de ce suferă. Colegii acestuia spuneau că are unele probleme la ficat, pentru care urmează un tratament foarte puternic. A fost internat și se retrăsese de pe scenă în urma acestor probleme.

Actorul s-a născut la 8 septembrie 1941 și a format un celebru cuplu de comedie alături de Vasile Muraru.

Printre filmele în care a jucat se numără „Grăbește-te încet”, „Șantaj”, „Baloane de curcubeu”, „Viraj periculos” sau „Căsătorie cu repetiție”.

„Pentru el, viața a fost teatrul, pentru el, viața a fost scena, pentru el, viața a fost spectacolul. Toată viața lui a fost un spectacol. Să-i respectăm amintirea și munca de-o viață în slujba publicului”, a spus Vasile Muraru, prietenul și colegul de scenă al lui Nae Lăzărescu.

Și actorul Dorel Vișan a vorbit despre decesul lui Nae Lăzărescu, cu care a jucat în filmul „Baloane de curcubeu”.

„Nae Lăzărescu a fost și rămâne un comic din linia clasică a comicilor serioși, a celor care gândeau foarte frumos materialele pe care le prezentau. A intrat în istoria culturii și a marilor comici. Umorul nou și comicii care lucrează astăzi mi se par mai puțin valoroși și mai puțin transmițători de mesaje prin umor. Nae avea calitățile unui actor mare și ale unui actor desăvârșit”.

Nae Lăzărescu va fi înmormântat sâmbătă, la Focşani, a declarat directorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, Alexandru Arşinel, potrivit Mediafax. Trupul neînsufleţit al actorului va fi depus vineri, la prânz, în sala Savoy a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, a precizat Alexandru Arşinel.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.