ULTIMA ORĂ 2 februarie 2012

18 februarie, data limită a recensământului copiilor pentru înscrierea în clasa pregătitoare

de Covasna Media | 361 vizualizări

Recensământul copiilor cu vârste între 6 şi 7 ani, în vederea înscrierii lor în clasa pregătitoare sau în clasa I are dată limită 18 februarie 2012. Sunt vizaţi minorii născuţi înainte de septembrie 2005 sau între 1 septembrie 2005 şi 31 decembrie 2006.

Procedura este aplicată pentru o bună diagnoză şi proiectare a planului de şcolarizare şi pentru a asigura activitatea de înscriere în clasa pregătitoare şi clasa I, arată o notă  publicată pe site-ul IŞMB şi citată de Agerpres.

Recenzorii vor avea asupra lor o delegaţie din partea directorului de unitate şcolară unde este arondat copilul şi îşi vor desfăşura acest tip de activitate pe străzile repartizate.

Ca şi la restul recensămintelor de până acum, şi acesta va consta în vizite la domiciliu şi va presupune completarea unei fişe elaborate în acest sens de către MECTS.

În cazul în care la momentul vizitei nu este găsit la domiciliu niciun reprezentant legal al familiei, membrii comisiei pot depune în cutia poştală un anunţ prin care părinţii primesc informaţii despre scopul vizitei, adresa şcolii, numele recenzorului şi un telefon la care aceştia să poată contacta unitatea de învăţământ în vederea stabilirii unei noi întâlniri.

O altă variantă este ca părinţii să se deplaseze la şcoală în vederea completării fişei de recensământ.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.