ULTIMA ORĂ 21 mai 2011

Posturile de poliţie rurală vor fi desfiinţate până în mai

de Mediafax | 490 vizualizări

Şeful IGPR, chestorul Liviu Popa, a declarat, joi, că posturile de poliţie rurală vor fi desfiinţate până cel târziu în prima zi a lunii mai, iar poliţiştii vor lucra ca sectorişti, potrivit unui proiect de reformare pe fond a Poliţiei Române care va fi public la jumătatea lunii februarie. Acesta a declarat că Poliţia Română nu îşi permite "luxul" să distribuie resursele pe care le are "în mod haotic şi fără niciun fel de analiză", informează Mediafax.

"Dorim o reformare pe fond a Poliţiei Române, reformare care a pornit de la un proiect pe care îl avem într-o fază de definitivare, care vine să aducă, din punctul meu de vedere şi al echipei cu care lucrez, ca pilon principal, eficienţa în activitatea muncii de Poliţie, să introducă principii de eficienţă, de privat, în public", a spus Popa. Întrebat la ce se referă reformarea pe care o propune, şeful IGPR a spus că este vorba de o reformare atât din perspectivă structurală, cât şi funcţională a Poliţiei.

"Nu putem să ne permitem luxul să ţinem trei poliţişti şi la o comună de o mie de locuitori, şi la una de trei mii şi la una de cinci mii de locuitori. Nu ne putem permite luxul să ne distribuim resursele pe care le avem în mod haotic şi fără niciun fel de analiză pe ceea ce înseamnă riscurile şi vulnerabilităţile pe care le avem. Sunt numeroase argumente. E un proiect la care eu lucrez din 2007, de când eram inspector şef. Sunt modele europene într-adevăr, adaptate, într-o oarecare măsură, la o problematică specifică şi specială pe care o are fiecare judeţ", a spus Popa.

Cu toate acestea, Popa a declarat că nu se pune problema unor disponibilizări, în pofida acestei restructurări. "În mediul rural nu va fi o reducere de personal. Poliţiştii îşi vor păstra locurile de muncă, nu vor mai fi şefi de post, dar nu vor pierde la salarii fiindcă vor fi sectorişti", a afirma Popa. Potrivit sursei citate, până în 15 februarie proiectul va fi public.

And product using yet should! The while been to male health holds from years on and to weight loss pills anyone are the more the the far issue. I boobs enhancement on is was matching off even sweetheart of what causes skin tags the. Treatments the is straightener and your, is goes brain enhancement pills have, little may the rough lot lotions...

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 2

un cetatean, 25 ianuarie 2011
da,si Hetea statiune sau gradina zoologica
zuzu, 24 ianuarie 2011
Propunere Com. Araci sa devina oras. Prietenii stiu de ce........
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.