TURISM 29 aprilie 2011

La Hanul Nufărul de la Reci, de 1 Mai, Mega-petrecere și tocană uriașă

de Monica Vrânceanu | 805 vizualizări
Hanul Nufărul de la Reci pregătește o mega-petrecere de 1 Mai, aici fiind așteptați duminică toți cei care vor să se distreze, să se relaxeze și să asculte muzica celor mai în vogă DJ - cei de la Club Cinema din Sfântu Gheorghe. De 1 Mai, la Hanul Nufărul se va pregăti o tocană uriașă din carne de berbecuț și cartofi, organizatorii - familia Simon, care se ocupă de acest loc atât de căutat de turiști odată cu venirea

Hanul Nufărul de la Reci pregătește o mega-petrecere de 1 Mai, aici fiind așteptați duminică toți cei care vor să se distreze, să se relaxeze și să asculte muzica celor mai în vogă DJ din Sfântu Gheorghe.

De 1 Mai, la Hanul Nufărul se va pregăti o tocană uriașă din carne de berbecuț și cartofi, organizatorii - familia Simon, care se ocupă de acest loc atât de căutat de turiști odată cu venirea verii, promițând tot felul de surprize celor care vor alege să petreacă aici Ziua Muncii. Organizatorii îi vor primi pe oaspeți nu doar cu uriașa tocăniță ci și cu multe alte preparate - toate tradiționale și realizate în ferma proprie. Mare parte din camerele Hanului au fost deja rezervate de turiști care vor veni din toate părțile țării, Hanul va pune la dispoziția doritorilor și câteva locuri pentru corturi.

Prin mega-petrecerea de duminică, la Hanul Nufărul de la Reci se deschide, practic, sezonul de vară, aici fiind așteptați în fiecare weekend cu soare foarte mulți turiști, în special covăsneni și brașoveni. Hanul de la Reci a fost redeschis anul trecut, după ce fusese închis câțiva ani buni. Redeschiderea restaurantului și a motelului, cu amenajarea unei terase în imediata apropiere a lacului, au fost posibile printr-o investiție a familiei Simon, complexul fiind închiriat de la Federalcoop pentru o perioadă de cinci ani.

Astfel, la Han s-au făcut reparații capitale - zugrăveli, dezinsecție, până la recondiționarea unei părți a mobilierului și înlocuirea totală a alteia, investindu-se continuu în confortul camerelor.

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
COLDUSU, 30 aprilie 2011
In sfarsit v ati trezit este un loc frumos si merita facut ceva,pe vremea cealalta cat era de frumos o oaza de distractie.
coldusu, 29 aprilie 2011
Stiu ca odata pe vremea lui Mihai era viata aici in fiecare week end.Acum sa vedem?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.