TURISM 23 mai 2011

Judeţul Covasna, atractiv pentru prinţul Charles

de Monica Vrânceanu | 729 vizualizări
Prefectul județului Covasna, Gyorgy Ervin, consideră că județul nostru trebuie să-și păstreze particulatirățile în materie de tradiții, deoarece acestea sunt foarte apreciate în special de către străini și mai ales de prințul moștenitor al Coroanei Marii Britanii, Charles. Gyorgy Ervin, care a fost invitat alături de alți reprezentanți ai autorităților locale și județene la o recepție oferită de Charles la Valea Zălanului, a declarat că vizite precum cea a prințului sunt foarte importante pentru județul nostru

Prefectul județului Covasna, Gyorgy Ervin, consideră că județul nostru trebuie să-și păstreze particulatirățile în materie de tradiții, deoarece acestea sunt foarte apreciate în special de către străini și mai ales de prințul moștenitor al Coroanei Marii Britanii, Charles. Gyorgy Ervin, care a fost invitat alături de alți reprezentanți ai autorităților locale și județene la o recepție oferită de Charles la Valea Zălanului, a declarat că vizite precum cea a prințului sunt foarte importante pentru județul nostru, deoarece constituie o publicitate pozitivă. Un alt plus subliniat de prefect este acela că prințul Charles, un adept al vizitelor în județul Covasna, nu vine niciodată neînsoțit.

”Prințul vine mereu cu mai multe persoane, reprezentanți ai societății înalte din Europa, ceea ce este un mare avantaj pentru noi, oamenii aceștia putând duce vorba mai departe despre locurile minunate din Covasna. Vizite de genul celor pe care le face prinţul Charles în judeţ sunt deosebit de importante şi reprezintă un excelent prilej de publicitate pozitivă pentru această regiune. Moştenitorul Coroanei Britanice este la curent cu foarte multe probleme ale României şi ale judeţului Covasna, probabil fiind informat în acest sens de contele Kálnoky, care are probabil cele mai importante merite pentru faptul că prinţul de Wales vine des în Transilvania. Depinde numai de noi dacă ne putem folosi de aceste oportunităţi, când judeţul se află în colimatorul presei interne şi internaţionale”, a mai spus Gyorgy Ervin.

Prinţul Charles, care s-a aflat recent în județul nostru pentru câteva zile, este un apropiat al contelui Kalnoky, el fiind oaspete de onoare al conacului de la Micloşoara de mai multe ori în anii trecuţi. Prinţul Charles pare să fi fost atât de cucerit de judeţul nostru încât în urmă cu mai mulţi ani a renovat şi trei case de le Valea Zălanului, la Malnaș. Investind în reabilitarea lor fără a le schimba nimic din specific şi arhitectură, prinţul Charles păstrează casele atât pentru uzul propriu cât şi pentru a le introduce în circuitul turistic.

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Marian, 24 mai 2011
Nu fiti pesimisti.
Zseta, 24 mai 2011
Draga milu: Eventual mult stimatul prefect va trai mai bine si gasca aferenta cu ocazia ingurgitarii bucatelor servite in jurul lui Charles, in rest nu va fi nici un rezultat notabil, saracul print citeste integral
milu, 24 mai 2011
o intrebare ? daca vine prinţul Charles in judetul covasna si apreciaza particularitatile judetului scapam de saracie ?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.