TURISM 14 iulie 2011

Centru turistic de 1,5 milioane de euro la Șugaș-Băi

de Monica Vrânceanu | 566 vizualizări
Primăria Sfântu-Gheorghe va demara în următoarele săptămâni licitația pentru lucrările de renovare şi modernizare a mofetei, a fostului restaurant şi a bazinului termal acoperit şi a celui neacoperit de la Şugaş Băi. În cadrul aceleiași acțiuni se va demara și o licitație în vederea realizării unui teren de sporturi extreme şi a unuia de minigolf. Viceprimarul Sztakics Eva a declarat că lucrările vor fi finanţate prin Programul

Primăria Sfântu-Gheorghe va demara în următoarele săptămâni licitația pentru lucrările de renovare şi modernizare a mofetei, a fostului restaurant şi a bazinului termal acoperit şi a celui neacoperit de la Şugaş Băi. În cadrul aceleiași acțiuni se va demara și o licitație în vederea  realizării unui teren de sporturi extreme şi a unuia de minigolf.

Viceprimarul Sztakics Eva a declarat că lucrările vor fi finanţate prin Programul Operativ Regional (POR). Potrivit viceprimarului, au fost finalizate studiile de fezabilitate şi planurile de construcţii, urmând ca licitațiile lucrărilor să fie demarate în următoarele două luni, după semnarea contractului de finanţare. Dacă totul va merge potrivit planurilor, lucrările propriu-zise vor putea fi demarate la începutul anului viitor, investițiile urmând a se realiza în 36 de luni. Valoarea proiectului depus pentru modernizarea acestui centru turistic este de 1,5 milioane de euro.

Staţiunea Şugaş-Băi este implicată în mai multe proiecte care vizează reabilitarea şi modernizarea ei. Până acum, prin Ministerul Turismului aici au intrat 4,3 milioane de lei şi tot din această sursă ar mai fi nevoie de încă aproximativ 3,5 milioane de lei pentru finalizarea lucrărilor. Prin Drumul Apelor Minerale mai ajung pentru diverse lucrări încă 4 milioane de lei la Şugaş-Băi.

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.