STIREA ZILEI 11 octombrie 2019

O covăsneancă, în lista celor mai influenți români din cultura pop a momentului

de Iulia Drăghici - Taraș | 4471 vizualizări

Diana Condurache este nominalizată la E! People’s Choice Awards și are nevoie de voturi pentru a ajunge la Gala din America 

Printre cele opt personalități ale culturii pop din România, nominalizate la E! People’s Choice Awards pentru prima dată în istoria țării, se numără și tânăra Diana Condurache din Sfântu Gheorghe. Dacă va strânge suficiente voturi, vloggerița în vârstă de 22 de ani va avea șansa să calce pe covorul roșu, alături de celebrități ca Jennifer Lopez, Taylor Swift, Miley Cyrus, Justin Bieber și alții. 

Pentru Diana Condurache această nominalizare este un pas înainte spre îndeplinirea celui mai mare vis al său. Tânăra ne-a declarat că luptă să obțină voturile care să o ducă în America, la unul dintre cele mai importante evenimente mondene, dar și că nominalizarea în sine este o onoare la care nu s-a așteptat.  

Inițial nu am fost surprinsă de nominalizare pentru că am crezut că e pur și simplu o încercare de a face E! People’s Choice Awards și în România. Când eram în generală și în liceu, în fiecare an stăteam până târziu ca sa văd LIVE tot show-ul pe YouTube și discutam pe baza lui cu prietenii mei de pe twitter. Îmi imaginam că o să ajung și eu acolo. În urmă cu o lună sau două am aflat că sunt nominalizată și pentru ce concuram de fapt. Primii trei finaliști pleacă în LA!! Eram ceva gen: „Ceeee? Covorul roșu? În aceeași încăpere cu Kylie Jenner, Justin Bieber, Miley Cyrus și toate numele mari din industrie? Oh My... să urc pe scenă să iau premiul????”. Atunci am început să fiu pusă pe câștigat”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, Diana Condurache. 

În același context, tânăra vloggeriță ne-a precizat că are susținerea comunității sale de fani, dar că totuși are emoții, mai ales că pe lista cu nominalizații din România se găsesc nume precum Adelina Pestrițu, Bromania, Irina Deaconescu, Laura Giurcanu, Maria Zvinca, Nadd Hu și Selly, colegul ei din 5GANG. 

Eu și comunitatea mea, diamante cum le numesc eu, suntem foarte apropiate. Nu cred că există un influencer care să aibă aproape un milion de fani și să ofere atâta atenție în online fanilor. Îmi doresc de mică să ajung în America să îmi întâlnesc idolii. Continui să cred că pot face asta și sunt din ce în ce mai aproape de a îmi îndeplini acest vis. Ce e drept nu dorm foarte liniștită știind că persoanele contra cărora concurez sunt prietenii mei și de asemenea au și ei comunități puternice. O să mă bucur indiferent de rezultatul final. A fost o onoare să fiu nominalizată”, ne-a mai spus aceasta. 

Diana Condurache, sau „@iamdianac” cum este cunoscută pe rețelele de socializare, a avut și un mesaj pentru covăsneni.

„Pentru toți cei care citesc acest articol, mergeți și faceți lucrul la care visați de când sunteți mici. Lucrați zilnic că să ajungeți cât mai aproape de rezultatul așteptat. Vă zic din proprie experiență că munca dă roade”, a transmis tânăra. 

Cei care vor să o susțină pe Diana C., pot să o voteze, până cel târziu la data de 18 octombrie, pe site-ul https://pca.eonline.com, la categoria „Pop Culture” – „Romanian Pop Culture Influencer Of 2019”.  

Vloggerița Diana Condurache are peste 992.000 de abonați pe canalul de YouTube și peste 881.000 de persoane îi urmăresc activitatea pe Instagram. 

Sunt de părere că în ziua de azi, oamenii din online au o influență și o putere mai mare asupra copiilor în comparație cu oamenii care sunt în industria muzicală de mulți ani. De exemplu vloggerii fac mai multe vizualizări la Vloguri decât artiștii care scot videoclipuri și pe YouTube și la televizor, care merg peste tot pentru a-și promova proiectul. Noi nu avem nevoie de așa ceva. Noi suntem ascultați și chiar contează ceea ce zicem, gândim, vrem. Toate vlogurile sunt importante. Viitorul e pe YouTube”, ne spunea, într-un interviu acordat ziarului Observatorul de Covasna anul trecut, Diana Condurache.

Tot atunci ne-a dezvăluit că „inițial am vrut să fac muzică și provocări legate de muzică, de aceea primul meu video pe canal este un cover, dar cu timpul mi-am dat seama că nu mă pot baza doar pe asta și că ar trebui să încerc ceva nou și să ies din zona mea de confort, să vorbesc cu camera sperând că cineva o să mă asculte”. 

De anul trecut și până acum, și de când a început proiectul „5GANG”, tânăra covăsneancă a crescut spectaculos în numărul de urmăritori ( de la 582.000  la aproape un milion de urmăritori pe YouTube). 

Gala E! People’s Choice Awards va avea loc în 10 noiembrie, în Los Angeles. 

Dintre românii nominalizați, doar trei cei mai votați vor ajunge la Gala unde „influencerul” preferat al României va primi trofeul și titlul de „Best Romanian Influencer of 2019”.

Gala E! People Choice Awards se desfașoară anual din anul 1975.

Premiile E! People’s Choice Awards reprezintă un eveniment care celebrează toate formele de divertisment și sunt oferite pe baza voturilor fanilor. Cu o acoperire impresionantă, pe multiple platforme, E! îndeamnă fanii din întreaga lume să voteze din cei opt nominalizaţi în cadrul celor 43 de categorii, din domeniile Music, TV, Movie, Pop Culture.

Sursă foto: eonline.com și Instagram/ @imdianac. 

Distribuie articolul:  
|

STIREA ZILEI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.