STIREA ZILEI 24 martie 2023

2.700 de puieți vor pune „umărul” la viitoarea nouă Dumbravă din Întorsura Buzăului

de David Leonard Bularca | 1244 vizualizări

O nouă acțiune de plantare de puieți va fi organizată la Întorsura Buzăului, cu scopul de a reconstrui vechea Dumbravă din pădurea orașului din zona Camping. Acțiunea este programată să aibă loc pe 30 martie, de la ora 8:30, dacă vremea va ține cu organizatorii. Și-au anunțat deja prezența 200 de elevi, 20 de cadre didactice, angajați ai primăriei și ai Ocolului Silvic. Oricine își dorește să ia parte la demers o poate face, a anunțat, pe contul său de Facebook, directoarea de la Liceul Teoretic „Mircea Eliade” (LTME), Maria Bularca. 

„Continuăm să împădurim Dumbrava! 2.700 de puieți așteaptă să fie plantați! Nostalgic după vechea Dumbravă a Întorsurii? 

Dacă da, vino joi, 30 martie, 2023, începând cu ora 8.30, să plantăm împreună! Vom fi mulți și buni: aproximativ 200 de elevi, 20 de cadre didactice, primar, viceprimar, șef de ocol, angajați ai Ocolului Silvic, alți angajați ai primăriei. 

Liceul Teoretic „Mircea Eliade” Întorsura Buzăului în parteneriat cu Ocolul Silvic „Buzăul Ardelean" și Primăria Întorsura Buzăului vor continua reîmpădurea zonei defrișate acum 2 ani. 

Cei 2.700 de puieți vor fi oferiți de Ocolul Silvic „Buzăul Ardelean". Ne vedem joi, ora 8.30, la camping!”, se arată în anunțul directoarei, Maria Bularca. 

Nu este pentru prima dată când astfel de acțiuni au loc la Întorsura Buzăului, tot la inițiativa „LTME-iștilor”. Amintim de cea mai recentă, care a avut loc în noiembrie anul trecut, când 1.500 de puieți au fost plantați tot în zona Dumbravei. 

Sursa foto: Maria Bularca/Facebook

Distribuie articolul:  
|

STIREA ZILEI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.