STIREA ZILEI 14 iunie 2019

10 pentru diMANSIONS Hit Music Festival!

de Iulia Drăghici - Taraș | 2154 vizualizări

Motivele principale pentru care să nu ratezi cel mai mare eveniment retro din inima Transilvaniei

Ziua cea mare a sosit! diMANSIONS Hit Music Festival, cel mai mare festival retro din inima Transilvaniei este pregătit să își primească vizitatorii. Domeniul Castelului Mikó de la Olteni este echipat cu toate cele necesare bunei desfășurări a petrecerii anului, din 14-16 iunie. Avem un milion de argumente prin care poate v-am putea spune că și locul dumneavoastră este acolo, în mijlocul acestei experiențe unice, dar ne limităm doar la 10, din rațiuni obiective, de spațiu editorial, de exemplu.

1. Artiști de renume, care vin pentru prima dată și poate ultima, în județul Covasna

În primul rând, lista artiștilor invitați este una nemaivăzută pentru județul Covasna. Rând pe rând, în fiecare dintre cele trei zile de festival, vor urca pe scenă Thomas Anders (Modern Talking), Inner Circle, The Dire Straits Experience, Dr. Alban, Turbo B (ex SNAP!), Lou Bega, Mirabela Dauer, Bosquito, Compact B, dar și formații și DJ din zonă.

2. Cel mai mare cort de evenimente din Transilvania

Poate noutatea anului în Transilvania este cortul gigant, ce poate adăposti, de soare puternic sau de ploaie, până la 10.000 de participanți. Acesta a fost montat în curtea Castelului și așteaptă să fie admirat și utilizat de vizitatori.

3. Street food și mâncare tradițională din secuime

Nicio petrecere nu este complet reușită fără mâncare și băutură, iar organizatorii evenimentului s-au asigurat că la Olteni vor fi prezenți cei mai buni din domeniu, cu tot cu rulotele lor. Pofticioșii vor avea de ales de la mâncăruri tradiționale secuiești, la hamburgeri, gyros și altele, până la deserturi care lasă gura apă: kürtőskalács, clătite, wafe, gogoși, înghețată și așa mai departe.

4. Tehnologie de ultimă generație accesibilă tuturor – plata cu carduri

Poate una dintre cele mai importante aspecte ale festivalului se leagă de sistemul de plată Festipay. Absolut toate plățile în cadrul festivalului se vor putea face doar cu ajutorul cardurilor de festival, Festipay, prin sistemul de plată oferit de Banca Transilvania.

5. Muzica anilor ׳80, ׳90 și 2000 live la poalele pădurii

Peisajul de vis de la Olteni este un punct forte al evenimentului, mai ales că apusul care va cădea peste pădurile covăsnene se va întipări cu siguranță în inimile celor care vor trece pragul festivalului diMANSIONS.

6. Corturi cu activități pe toate gusturile

Pe lângă activitățile de la scena principală, evenimentul va găzdui o mulțime de alte programe, de la Silent Disco, unde vor fi prezenți DJ locali, pregătiți cu cele mai bune hituri, la colțul de frumusețe unde doamnele vor putea încerca machiaje speciale și până la cortul unde se va difuza filmul „Oamenii dreptății” și unde cei interesați de justiția din România vor putea lua parte la discuțiile interesante.

7. Primul festival de muzică din România care introduce comunicarea directă prin WhatsApp

Surprizele nu se opresc aici și vă spunem că un alt element inedit introdus de organizatorii primei ediții diMANSIONS este comunicarea directă cu participanții festivalului, prin intermediul aplicației WhatsApp. Pentru a avea toate informațiile de ultimă oră la îndemână simplu și rapid, toți participanții sunt încurajați să se aboneze la sistemul de Whatsapp Newsletter urmând acești 2 pași simpli:

a) Salvează numărul de telefon 0753 699 699 în agenda telefonului tău;

b) Trimite către acest contact mesajul START pe WhatsApp.

Cei care aleg să se aboneze la acest sistem de informare rapidă trebuie să știe că se pot dezabona în orice moment, trimițând mesajul STOP, iar numărul de telefon va fi eliminat din baza de date diMANSIONS.

8. Încurajezi organizarea evenimentelor de înaltă calitate din județul Covasna

Participarea la acest eveniment este o dovadă pentru organizatori că județul Covasna este o gazdă primitoare pentru astfel de activități și că merită, pe viitor, să fie reluate astfel de programe. Astfel, plata unui bilet de intrare este cu siguranță o încurajare pentru coordonatori să meargă mai departe în acest demers.

9. Silent Party

Pe lângă marile concerte de la scena principală Kayam, diMANSIONS va avea parte de o gamă largă de activități de care participanții se vor putea bucura pe toată durata festivalului.

Programul artistic din cadrul evenimentului include și câțiva DJ locali, precum Brny, Dome, Turbo G, Mate și mulți alții, care vor mixa și la scena Silent Disco - unde comunicarea se face prin dans. Aici fiecare participant va primi o pereche de căști pentru a-și selecta canalul de muzică preferat dintre cele puse la dispoziție de DJ.

10. Transport cu autobuzul

Iubitorii muzicii anilor 80-90 și 2000 care își doresc să ajungă la festival în oricare dintre cele 3 zile, însă nu au la îndemână un mijloc de transport, se pot orienta către unul dintre autobuzele diMANSIONS care circulă pe rutele Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Brașov și Miercurea Ciuc (cu oprire în Băile Tușnad). Orarul acestora poate fi consultat pe site-ul www.dimansions.ro/program. Deși programul autobuzelor este stabilit în funcție de programul concertelor, ultimul terminându-se la ora 02:00, organizatorii informează publicul că aceste curse vor putea fi suplimentate dacă va fi nevoie.

Dacă sunteți pregătiți să luați parte la diMANSIONS, vă mai spunem că începând de vineri, 14.06, biletele vor putea fi achiziționate exclusiv de pe site-ul festivalului, www.dimansions.ro sau de la locație. Tarifele biletelor și abonamentelor vor fi, însă, mai mari, astfel că prețul la locație al unui abonament de 3 zile va fi 279 RON, al unui abonament VIP 3 zile 459 RON, un bilet de o zi va costa 139 RON, iar varianta VIP a acestuia 259 RON.

Toate informațiile despre diMANSIONS Hit Music Festival sunt disponibile pe site-ul evenimentului, https://www.dimansions.ro, cât și pe pagina de Facebook a festivalului.

Și ca să nu ne mai lungim la povești, vă mai spunem că abia așteptăm să ne întâlnim la festival!

Distribuie articolul:  
|

STIREA ZILEI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.