SPORT 13 martie 2013

Zece medalii pentru Shoto-Team

de Székely Emőke | 380 vizualizări

Bogdan Alexe se pregăteşte pentru întrecerile balcanice

Shoto Team martie 2013 - 1

Trei medalii de aur, trei de argint şi patru de bronz este „bagajul” cu care karatiştii de la Shoto-Team s-au întors de la Campionatele Naţionale de Karate stil Shotokan, ce au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute la Izvorani. La această competiţie au participat 260 de sportivi de la 24 de cluburi din ţară pe diferite categorii de vârstă.

Echipa condusă de Preda Csaba a participat la competiţie cu 14 sportivi, rezultatele lor fiind următoarele: locul I Veres Boglárka, Alexe Bogdan, Zimmermann Roland; locul II Kisgyörgy Magor, Mihály Boglárka, Jakabos Róbert; locul III: Molnár Petra, Veres László, Attl Róbert, Krizbai Csaba. Sportivii Opra Róbert, Babos Kincső şi Tódor Balázs nu au reuşit să urce pe podium.

Antrenorul Préda Csaba le mulţumeşte sponsorilor pentru sprijinul acordat: Bertis, Arcon, Ervin Impex, Jutti, King’s, Impex AMK, Panpacifico, Eniplast, Electromatic System.

În următoarea perioadă vor avea loc mai multe concursuri la care vor participa sportivii Shoto-Team, cel mai important dintre ele fiind Balcaniada, competiţie ce va avea loc în Serbia, şi la care va participa Bogdan Alexe, component al Naţionalei României.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.