SPORT 20 mai 2022

Sepsi OSK aduce Cupa României în centrul orașului Sfântu Gheorghe

de David Leonard Bularca | 1789 vizualizări

Trofeul câștigat joi seara de Sepsi OSK în finala Cupei României, după ce a învins FC Voluntari într-o victorie istorică pentru județul nostru, va fi prezentat vineri, de la ora 18:00, în Piața Centrală din Sfântu Gheorghe. Acolo va avea loc și un concert al trupei Transylvanium, din Odorheiu Secuiesc, iar la ora 22:00 cei prezenți vor putea admira un foc de artificii. 

„Sepsi OSK prezintă trofeul Cupa României în Piața Centrală din Sfântu Gheorghe. După performanța istorică de aseară, când Sepsi OSK a câștigat în premieră Cupa României la fotbal, echipa va prezenta astăzi trofeul locuitorilor din Sfântu Gheorghe. Evenimentul este organizat de Primăria Sfântu Gheorghe şi clubul Sepsi OSK şi va avea loc începând cu ora 18:00 în Piața Centrală a orașului. Echipa va ajunge în piață cu trenul turistic după o plimbare prin zona centrală. Sărbătoarea va cuprinde și un concert al trupei Transylvanium din Odorheiu Secuiesc, care va fi urmat la ora 22:00 de un foc de artificii. Organizatorii aşteaptă locuitorii în număr cât mai mare pentru a sărbători acest prim trofeu al fotbalului din Sfântu Gheorghe”, se arată într-o informare de presă transmisă de reprezentanții primăriei Sfântu Gheorghe.

Sepsi OSK a câștigat pentru prima dată în istoria clubului Cupa României, după ce joi seara a bătut FC Voluntari cu rezultatul final de 2-1.

Sursa foto: Sepsi OSK / Facebook 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.