SPORT 10 octombrie 2023

O singură victorie la juniori

de Marius Raczek | 552 vizualizări

În etapele programate în competițiile de junior, care s-au disputat weekendul trecut, Sepsi OSK a reușit o singură victorie, performera fiind echipa categoriei de vârstă U16.

Liga Elitelor U14, a programat singura partidă pe teren propriu pentru Sepsi OSK care care pierdut derby-ul cu FC Bacău, rezultat 1-2. Fülöp a fost autorul singurei reușite pentru covăsneni, Sepsi OSK aflându-se pe poziția a patra, cu 12 puncte acumulate după șase etape disputate.

În cadrul categoriilor de vârstă U15 și U16 au avut loc alte două întâlniri cu FC Bacău, dar în deplasare. Dacă în Liga Elitelor U15 băcăuanii s-au impus la limită, rezultat 1-0, la U16, Sepsi OSK a obținut victoria, tot la limită, și tot cu 1-0, prin golul marcat de Balint. În clasament, la U15, Sepsi OSK ocupă poziția a opta, dar la U16 se află în frunte, devansând la golaveraj pe Kids Tâmpa Brașov.

Tot o dublă, dar în Liga Elitelor U17, respectiv cea de Tineret, s-a consemnat la Timișoara. Politehnica Timișoara a câștigat la U17, cu scorul de 3-0, la Tineret Sepsi OSK obținând un punct, prin remiza 2-2, golurile fiind marcate de Gyulai și Ghimbovschi. În clasamentul la zi, Sepsi OSK este a șasea la U17, iar la Tineret pe poziția a opta, ambele ierarhii în Seria Vest a competițiilor.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.