SPORT 19 mai 2022

Mesaj de la ministrul Sportului pentru fotbaliștii covăsneni

de David Leonard Bularca | 8874 vizualizări

În același mesaj, oficialul a urat succes și celor de la AFK Csikszereda, care vor juca în această seară în deschiderea meciului dintre Sepsi OSK și FC Voluntari

Ministrul Sportului, Eduard Novák, a felicitat și le-a urat mult succes echipelor din Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK și Sepsi OSK U19, dar și reprezentativei din Miercurea Ciuc, AFK Csikszereda, pentru performanța de a ajunge în finala Cupei României.

„Sunt foarte mândru de fotbaliștii din Miercurea Ciuc și Sfântu Gheorghe, pentru modul în care au demonstrat că seriozitatea și munca susținută reprezintă singura garanție a rezultatelor. Sepsi OSK Sfântu Gheorghe joacă astăzi Finala Cupei României cu FC Voluntari, cu șanse mari la titlu, iar în deschiderea finalei de seniori vor juca Finala Cupei Elitelor U19 AFK Csikszereda și, din nou, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Un club pornit din visul a doi oameni, acum 11 ani, a reușit să obțină deja rezultate remarcabile în fotbal, ceea de dovedește că singurele lucruri care contează sunt managementul eficient și seriozitatea. Le doresc tuturor mult succes și îi felicit pentru aceste performanțe”, a scris ministrul Sportului pe contul său de Facebook.

Vă reamintim, astăzi, cu începere de la ora 20:30, pe Stadionul Rapid-Giulești din Capitală, Sepsi OSK va disputa finala Cupei României ediția 2021-2022, în care o va avea ca adversară pe FC Voluntari.

Nu doar echipa de seniori a clubului Sepsi OSK va fi prezentă astăzi pe Stadionul Rapid-Giulești, ci și echipa de juniori U19, care de asemenea va disputa finala Cupei României la această categorie de vârstă împotriva celor de la AFK Csikszereda.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.