SPORT 19 mai 2022

Dubla finală din Giulești

de Covasna Media | 861 vizualizări

Nu doar echipa de seniori a clubului Sepsi OSK va fi prezentă astăzi pe Stadionul Rapid-Giulești, ci și echipa de juniori U19, care de asemenea va disputa finala Cupei României la această categorie de vârstă.

În finala Cupei României U19, Sepsi OSK o va întâlni pe FK Csikszereda Miercurea Ciuc, partidă care va începe de la ora 15:30, în deschiderea finalei dintre Sepsi OSK și FC Voluntari. Pentru ambele echipe este o premieră performanța de a ajunge în acest ultim act al competiției. Sepsi OSK a eliminat-o în semifinale pe Universitatea Cluj cu o dublă victorie, 2-1, atât la Sfântu Gheorghe, cât și în deplasare. FK Csikszereda Miercurea Ciuc a trecut de FCSB, 3-3 pe propriul teren și 2-1 în deplasare.

Ca un aspect interesant, dacă în finala seniorilor va fi prezent Roland Niczuly, în cea a juniorilor poarta covăsnenilor va fi apărată de fratele său, Rajmund Niczuly, o situație inedită în fotbalul românesc. Dacă pe Roli îl știm de multă vreme, un portar cu un joc foarte bun cu piciorul, Rajmund a fost în centrul atenției în manșa secundă a semifinalelor. Atunci, văzând portarul advers ieșit, a trimis un șut de la 80 de metri și a marcat un gol.

Astăzi Sepsi OSK chiar are șansa de a scrie istorie, o istorie la care vor contribui și frații Niczuly.

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.