SPORT 11 mai 2023

Comuna Barcani are o provocare pentru bicicliștii din toată țara: Barcani Bike Race!

de David Leonard Bularca | 8531 vizualizări

Întâlnirea cu natura, de pe două roți, poate fi, într-adevăr, spectaculoasă. Primăria comunei Barcani îi așteaptă pe toți iubitorii de ciclism să se înscrie la „Barcani Bike Race”, o competiție care va avea loc pe 18 iunie. Organizatorii vor să aducă la start până la 250 de participanți.  

„18 Iunie 2023 este despre ciclism, sport și sentimente de suflet pe văile și dealurile comunei Barcani! Vino alături de noi pentru o experiență unică pe bicicletă în județul Covasna! Traseul și peisajele superbe o să vă dea senzații de neuitat! Chiar vă garantăm asta”, se arată într-un anunț publicat pe Facebook de primarul Nicolae Pastor. 

Organizatorii dau asigurări că și premiile vor fi pe măsură. 

„Valoarea premiilor este substanțială, iar ținta noastră este să strângem peste 250 de cicliști din toată țara la acest eveniment. Înscrieri pe https://hailabarcani.ro/. Punct de întâlnire - Piața Agricolă Barcani, la ora 10:30 a.m.”, conform anunțului. 

Copiii din comuna Barcani vor putea participa în mod gratuit la concurs.

„Pentru cei mici din comuna Barcani, taxa de înscriere este 0, iar startul va fi de la ora 14:00. Vă așteptăm cu drag”, a mai anunțat primarul. 

Taxa de înscriere

Taxa de înscriere este de 30 de lei, iar traseul, mai ales ca durată, diferă pentru fiecare categorie în parte, se arată pe site-ul unde oamenii se pot înscrie, hailabarcani.ro.

Costurile competiției se ridică la aproximativ 13.000 de lei, spune primarul, Nicolae Pastor. 

„Primăria Barcani organizează acest eveniment, tocmai în ideea de a promova locul. Pe lângă evenimentul în sine, ne dorim să ne facem cunoscuți la nivel național, totodată să atragem constant turiști. Cu acordul consiliului local, am prevăzut aproximativ 13.000 de lei pentru acest eveniment. Mai avem nevoie de câțiva bani însă sperăm să-i strângem din sponsorizări”, a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, Nicolae Pastor.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.