SPORT 6 ianuarie 2023

Antrenamente de fotbal pentru copiii din Barcani

de David Leonard Bularca | 621 vizualizări

Când se fac înscrierile 

Copiii din comuna Barcani vor avea o nouă ocazie de a-și petrece diferit timpul liber. Primăria și Asociația Viitorul Amo vor organiza antrenamente de fotbal. Înscrierile vor avea loc sâmbătă, pe 7 ianuarie, de la ora 18:00, în sala de sport din Barcani. Primarul Nicolae Pastor a spus, pentru CovasnaMedia și Observatorul de Covasna, că își dorește astfel să îi încurajeze pe cei mici să facă mișcare. 

Înscrierile și organizarea în echipe pentru inițierea și formarea în fotbal se vor face pentru copii născuți între 2009 și 2015, inclusiv. 

Primăria nu va percepe nici o taxă pentru folosirea sălii de sport, astfel încât costurile pentru antrenamente să fie cât mai reduse. 

„Antrenamentele se vor desfășura în sala de sport din Barcani. Am convenit cu antrenorul să nu percepem taxă pentru sala de sport, pentru a se oferi cel mai mic preț posibil pentru aceste servicii”, a spus, pentru redacția noastră, Nicolae Pastor. 

Planul pe termen lung este să se creeze o echipă de juniori care să poată fi înscrisă în competiții, însă nu acesta este scopul principal al demersului. 

„Pe lângă dansuri de societate, dansuri populare, încercăm să susținem, în limita posibilităților, și fotbalul. Principalul nostru obiectiv este ca cei mici să vină să facă mișcare, astfel timpul petrecut pe telefoane să fie cât mai mic. În plan secund urmărim ca pe viitor să avem și o echipă de juniori pe care să o înscriem la competiții”, ne-a mai dezvăluit primarul din Barcani.

Încă din 2021 la Barcani au loc cursuri de dansuri populare pentru tinerii din localitate. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.