SOCIAL 19 decembrie 2022

Peste 13.700 de lei strânși la Târgul de Crăciun din Barcani!

de David Leonard Bularca | 924 vizualizări

Târgul de Crăciun de la Barcani, unde s-au vândut produse confecționate chiar de către elevii Școlii Gimnaziale „Andrei Șaguna”, s-a bucurat de un real succes. Peste 13.700 de lei s-au strâns vineri, 16 decembrie, sumă care va fi dublată de către cei de la Asociația Narada, pentru a se reamenaja curtea instituției de învățământ. 

Președinta Asociației de Tineret „Împreună pentru Barcani”, Raluca-Maria Bularca, spune că este cel mai reușit eveniment organizat până acum de către asociație. 

„Dacă ne raportăm la evenimentele organizate până acum, cu siguranță „Târgul de Crăciun” a fost cel mai reușit! Ochii copiilor ne transmiteau atâta emoție și atâta bucurie, încât oboseala chiar nu mai conta! Mă bucur enorm că cei mici au devenit „mici antreprenori” la acest Târg. Am schițat puțin felul în care se va transforma curtea școlii. După încheierea contractelor, o să facem lista cu dotările necesare, iar Narada va face achiziția”, a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, Raluca-Maria Bularca. 

„Totul a fost desprins dintr-un mic basm”

Târgul de Crăciun a avut loc în sala de sport din Barcani și, spune președinta Asociației de Tineret „Împreună pentru Barcani”, a fost „desprins dintr-un mic basm”. 

„Vreau să mulțumesc profesorilor, domnului și doamnei directoare pentru felul în care au pregătit totul. Totul a fost desprins dintr-un mic basm. A fost o mare bucurie pentru mine că, împreună cu Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” și Primăria comunei Barcani, am reușit să dăm „viață” acestui proiect, iar rezultatul a fost unul peste măsura așteptărilor noastre. Povestea continuă”, ne-a mai spus Raluca-Maria Bularca.

Și pe contul de Facebook al asociației s-a anunțat reușita evenimentului și s-au adresat mulțumiri tuturor celor implicați. 

„Ce zi memorabilă! 13.768 lei strânși la „Târgul de Crăciun”! Această sumă va fi dublată de Organizația Narada, iar curtea Școlii va avea o nouă înfățișare! Ne înclinăm în fața cadrelor didactice și a copiilor de la ŞC. GIM. „ANDREI ȘAGUNA" BARCANI, ați făcut o treabă deosebită! Mulțumim Primăriei Barcani, părinților, care au stat ore întregi alături de noi, și tuturor celor care au contribuit la acest proiect! Mulțumim, Horia Neagoe Photographer, pentru aceste imagini! A fost o zi magică, o zi minunată! Crăciunul e mai fain împreună”, a fost concluzia trasă de către organizatori la finalul Târgului de Crăciun. 

Aluziva, pe numele ei real Alina Greavu, cunoscută în mediul online pentru campaniile caritabile în care se implică, a susținut acțiunea elevilor din Barcani.

Asociația Narada își propune să ușureze accesul copiilor din România la o educație modernă. Astfel, vor să contribuie la formarea cetățenilor „activi și creativi, capabili să se integreze într-o societate dinamică europeană”, după cum se precizează pe narada.ro.

Sursa foto: Horia Neagoe Photographer/Facebook: Asociația de Tineret „Împreună pentru Barcani”

*** Votează Superlativele OCV 2022 AICI! Votul tău ne ajută să aflăm care sunt evenimentele și personalitățile locale care au marcat ultimul an și să le premiem în consecință.
Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.