SOCIAL 5 decembrie 2022

Târg de Crăciun organizat de copiii din Barcani! Ce personalitate publică susține demersul

de David Leonard Bularca | 914 vizualizări

Elevii Școlii Gimnaziale „Andrei Șaguna”, din Barcani, vor organiza pe 16 decembrie un târg de Crăciun, în sala de sport a instituției de învățământ. Produsele care se vor putea cumpăra vor fi confecționate chiar de către cei mici. Cu banii strânși organizatorii vor să amenajeze curtea școlii. Aluziva, cunoscută în mediul online, susține acțiunea, a spus, pentru redacția noastră, președinta Asociației de Tineret „Împreună pentru Barcani”, Raluca-Maria Bularca. 

„Haideți la Târgul de Crăciun pentru a amenaja curtea Școlii! Pe data de 16 decembrie 2022, 25 de școli din țară – printre care și școala noastră –, fiecare cu nevoia soluționării unei urgențe, înregistrată în HartaEdu.ro, vor organiza câte un târg de Crăciun. Pentru acest târg, elevii vor confecționa obiecte, pe care le vor scoate la vânzare! Ocazia perfectă de a alege cadourile de Crăciun”, au anunțat reprezentanții Asociației de Tineret „Împreună pentru Barcani”, printr-o postare pe contul de Facebook. 

Aluziva, pe numele ei real Alina Greavu, susține acțiunea elevilor din Barcani. Aluziva are peste 118.000 de urmăritori pe Instagram și este cunoscută în mediul online pentru acțiunile caritabile în care se implică. 

„Școala noastră va fi susținută de o personalitate care va amplifica momentul de derulare a târgului și va dona unul sau mai multe produse personale, care să fie vândute la târg, prin licitație. Cu sumele astfel obținute, dar și cu ajutorul #Narada și al partenerilor, școlile vor obține fonduri necesare să rezolve alerta (problema cu care se confruntă)”, au mai transmis cei de la Asociația de Tineret „Împreună pentru Barcani”. 

Nu este pentru prima dată când au loc astfel de proiecte la Barcani. Aluziva s-a implicat în strângerea de bani pentru ca școala să aibă cinci table interactive, a dotat biblioteca instituției de învățământ și s-a implicat și în renovarea școlii din Lădăuți. 

Așadar, cei care încă nu știu ce cadouri să facă persoanelor dragi cu ocazia sărbătorilor pot vizita târgul de Crăciun de la Barcani. În acest mod, nu doar că veți putea cumpăra cadouri unice, dar veți susține și amenajarea curții școlii din Barcani, acțiune de care se vor bucura, în final, tot copiii. 

Sursa foto: Asociația de Tineret „Împreună pentru Barcani”/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.