SOCIAL 1 noiembrie 2021

Dana Rogoz, implicată în renovarea unei școli covăsnene

de David Leonard Bularca | 1505 vizualizări

„Vorbim de o școală de la Polul Frigului din Romania, așadar izolarea era prioritară”

Actrița Dana Rogoz este implicată în campania desfășurată de OLX pentru renovarea școlii din Lădăuți, Comuna Barcani. Astfel, aceasta a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip în care prezintă urmăritorilor săi unitatea de învățământ și îi îndeamnă pe aceștia să folosească serviciul de livrare prin OLX, pentru ca banii să fie direcționați către renovarea școlii.

„<<Vreau ca școala mea să aibă o baie... delicată!>>, mi-a spus Mircea, elev în clasa a 3-a în singura scoală a satului Lădăuți, județul Covasna. Și astfel, Mircea mi-a intrat definitiv la suflet și m-a impulsionat și mai mult să vă rog să susțineți campania inițiată de OLX Romania, prin care această școală urmează să fie renovată. După cum o să vedeți și din acest video, lucrările de izolare au început deja. Vorbim de o școală de la Polul Frigului din Romania, așadar izolarea era prioritară. Urmează apoi interiorul și, desigur, băile, de care absolut toți copiii se plâng în acest moment, a scris Dana Rogoz în descrierea videoclipului postat pe contul său de Facebook. 

Vedeta a explicat și cum poate contribui oricine la renovarea școlii covăsnene, din confortul propriei case. 

„Cum putem ajuta noi? Pur și simplu comandând orice ne dorim de pe OLX și alegând serviciul de Livrare prin OLX, un serviciu foarte sigur și ușor de folosit, cu tarife promoționale cu până la 44% mai ieftine și multe alte beneficii. Astfel, pentru fiecare comandă livrată acasă, OLX Romania livrează materiale necesare renovării. Mișcăm lumea spre mai bine, fără să ne mișcăm! De la noi de acasă, din fotoliu, putem sprijini această renovare. Cu cât mai multe comenzi cu livrare prin OLX, cu atât mai multe resurse necesare renovării. Vreau să felicit OLX pentru această minunată campanie, să felicit Asociația de Tineret „Împreuna pentru Barcani" condusă de niște oameni cu inițiativă, extraordinari, care chiar își doresc și uite că și pot să aducă un bine comunității în care au crescut, dar și dascălilor care îi fac pe cei 90 de copii din clasele 0 - 8 din Lădăuți să vină cu drag la școală. Abia aștept să văd rezultatul final”, a mai transmis Dana Rogoz.

În videoclipul publicat, aceasta prezintă școala din Lădăuți, în stadiul în care este ea în momentul actual, discută cu doi elevi ai școlii, cu un dascăl și reprezentanții Asociației de Tineret „Împreună pentru Barcani”, prin intermediul cărora OLX a ajuns la școala din județul Covasna.

De asemenea, postarea făcută de Dana Rogoz este semnalizată ca fiind parte dintr-o campanie publicitară.

Zilele trecute și Aluziva, pe numele său real Alina Greavu, jurnalistă și formator de opinie în mediul online, a vizitat școala din Lădăuți.

„Am venit în satul Lădăuți pentru că m-am parteneriat cu OLX și ne-am propus să recondiționăm împreună Școala Gimnazială Andrei Șaguna, Barcani. Timp de două zile am filmat aici un mini documentar cu povestea locului, a școlii, am luat câteva interviuri, așa că abia aștept să vedeți materialul, pe care o să-l urc pe canalul meu de YouTube când va fi gata - acum e încă la montaj. Modernizarea școlii din Lădăuți va fi posibilă cu ajutorul comunității noastre și a tuturor utilizatorilor OLX Romania, prin simpla folosire a serviciului de Livrare prin OLX”, anunța pe 23 octombrie Aluziva într-o postare pe Facebook marcată, de asemenea, ca publicitate.

Reprezentanții OLX au făcut public, la începutul lunii octombrie, printr-un comunicat de presă, că au lansat o campanie de reabilitare a școlii din Lădăuți.

Sursa foto: captură de ecran Facebook – Dana Rogoz

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.