EDUCATIE 1 octombrie 2021

Campanie OLX de reabilitare a școlii din Lădăuți

de Iulia Drăghici - Taraș | 1491 vizualizări

Școala din satul Lădăuți, comuna Barcani, va fi reabilitată cu ajutorul unei campanii derulate de OLX. Mai concret, pentru fiecare comandă în platformă, expediată cu serviciul „Livrare prin OLX”, compania va trimite către școală materiale de construcții, necesare pentru repararea acesteia, la interiorul și exteriorul clădirii, se arată într-un comunicat de presă trimis redacției Observatorul de Covasna. 

Începând cu luna septembrie a acestui an, OLX demarează un proiect de renovare a școlii din Lădăuți, județul Covasna, menit să ofere acces la condiții mai bune de educație și formare tuturor celor 90 de copii înscriși la această unitate de învățământ.

Modernizarea școlii din Lădăuți va fi posibilă cu ajutorul comunității utilizatorilor OLX, prin simpla folosire a serviciului de livrare – pentru fiecare comandă în platformă, expediată cu Livrare prin OLX, compania va trimite către școală materiale de construcții, necesare pentru repararea acesteia, la interiorul și exteriorul clădirii”, se mai arată în comunicatul de presă. 

Este de precizat și că în acest demers este implicată și Asociația „Împreună pentru Barcani”. 

Pe site-ul campaniei se arată și că începuturile școlii din Lădăuți sunt marcate în jurul anului 1900 care cuprindea învățământul primar ce funcționa într-o casă particulară, respectiv că în clădirea școlii au funcționat pe rând, de-a lungul timpului, chiar și magazinul din sat și căminul cultural. 

„Ceea ce ne-a condus la o nouă idee sau, mai bine spus, provocare: să mergem și mai departe, acolo unde nevoia de interacțiune este cu atât mai importantă. Am decis, astfel, să îi susținem pe copiii care învață la Lădăuți, livrând cu ajutorul utilizatorilor OLX materiale de construcții pentru renovarea școlii, oferindu-le posibilitatea de a rămâne în contact cu profesorii, de a avea acces la cunoștințe și la o formare deplină”, a declarat Theodor Filoș, Business Manager OLX, conform comunicatului de presă. 

Mai multe informații despre campanie: https://livrare.olx.ro/salveaza-scoala/

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.