SOCIAL 20 decembrie 2011

Alina are nevoie de ajutor!

de Székely Emőke | 788 vizualizări

Tânăra în vârstă de 30 de ani, din Sfântu Gheorghe, suferă de cancer şi are nevoie de 25.000 de euro pentru o operaţie în Turcia.

Alina Deaconu are 30 de ani şi a aflat în urmă cu o lună că are cancer: i s-a format o tumoare pe torace. În urma unor investigaţii făcute la Bucureşti, temerea Alinei s-a adeverit: tumoarea este malignă, iar viaţa ei este o cursă contra cronometru.

„Pe 26 noiembrie am aflat că am o tumoare pe torace, iar în clipa aceea practic toată viaţa mea a fost dată peste cap. Practic boala mi-a distrus patru coaste şi se îndreaptă către vertebre. Durerile de spate şi micile semne care în timp s-au amplificat, le-am pus pe seama oboselii, pe nivelul mare de muncă, pe stres şi pe ritmul în care noi, cei din generaţia noastră, ne trăim viaţa. După prima zi de şoc, am început să caut  pe internet informaţii, mărturii ale unor pacienţi operaţi în România, aflasem de un neurochirurg român, începusem să am speranţe. Încet însă acestea mi-au fost spulberate. În România şansele de a ieşi din această operaţie fără sechele sunt foarte mici, fapt confirmat şi de chirurgi. Ce opţiuni am? Să mă împac cu ideea că nu voi mai putea merge deloc sau să fac operaţia în străinătate. Acea străinătate despre care toată lumea te întreabă dacă e o opţiune atunci când ai nevoie să faci o operaţie. Cele mai bune şanse pe care le am sunt la Anadolu (Istanbul). Cei de la Anadolu au fost singurii care mi-au spus că mă pot ajuta cu şanse mari şi reale de a-mi păstra funcţiile motorii. În acel moment mi s-au mai risipit un pic grijile însă… suma necesară operaţiei şi a îngrijirilor se ridică la aproximativ 25.000 de euro. Problema este că în plus faţă de operaţie trebuie să stau minim 30 de zile acolo ca să merg regulat la controale. Nu am strânşi aceşti bani şi nu am cum să fac rost de ei aşa de repede” – ne-a povestit Alina.

Operaţia trebuia deja făcută, aşadar fiecare zi de întârziere înseamnă şanse în minus pentru ea. De aceea toţi cei ce o pot ajuta sunt rugaţi să doneze orice sumă de bani în unul din conturile deschise pe numele ei:

CONT EURO: RO52RNCB0124081163870002 SWIFT:RNCB RO BU

sau CONT LEI: RO79RNCB0124081163870001 SWIFT:RNCB RO BU

ambele deschise la Banca Comercială Română.

Alina este absolventă a unei facultăţi de Asistenţă Socială şi a lucrat în acest domeniu la Sfântu Gheorghe. Ironia sorţii este că anul acesta a intrat la Medicină la Bucureşti. Tot anul acesta a şi renunţat la această facultate, din cauza bolii. Este mama unei fetiţe de trei ani, micuţa fiind cea care îi dă putere să treacă peste aceste momente dificile.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
elena, 22 decembrie 2011
Suntem cu totii alaturi de tine Alina!!! Bunul Dumnezeu va face o minune si iti va putea readuce zambetul pe buze!
cristina, 21 decembrie 2011
Sunt alaturi de tine si ma rog pt tine sa treci peste hopul asta crunt, sa poti sa te bucuri si sa fii alaturi de ingerasul tau mic! Prietenii din Pitesti te sustin sa fii tare si optimista. Trebuie citeste integral
lili, 21 decembrie 2011
Cata durere si cata speranta trebuie sa traiesti la numai 30 de ani... iti doresc muuuult NOROC....Iti doresc sa reusesti sa te faci bine, sa fii sanatoasa si sa-ti cresti fetita mare... Dumnezeu sa citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.