POLITICA 7 martie 2023

Europarlamentarul Rareș Bogdan ajunge săptămâna asta la Întorsura Buzăului

de David Leonard Bularca | 1601 vizualizări

El va avea o discuție cu elevii și profesorii de la LTME, în cadrul unui proiect european

Europarlamentarul Rareș Bogdan, și, totodată, prim-vicepreședinte al Partidului Național Liberal (PNL), va sta de vorbă cu elevii și profesorii de la Liceul Teoretic „Mircea Eliade” (LTME). Discuția va avea loc vineri, 10 martie, de la ora 12:00, în sala de festivități a liceului. 

Întâlnirea europarlamentarului cu elevii și profesorii de la Întorsura Buzăului are loc în contextul în care LTME este parte din proiectul „EPAS - Școli ambasador ale Parlamentului European”. 

„Abordăm teme din domenii diverse. Încercăm să le cuprindem cam pe toate: domeniul social, economic, mediu, educație, sănătate, cultură, respectiv antreprenoriatul, pentru că îi interesează pe tinerii noștri aspectele legate de strategiile cu privire la antreprenoriat. Vom vorbi și despre alegerile europarlamentare de anul viitor”, a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, directoarea de la LTME, Maria Bularca. 

Tot ea a precizat că oricine își dorește să ia parte la dezbatere o va putea face, așadar în public sunt așteptați toți cei care își doresc să vadă dialogul dintre tineri și Rareș Bogdan. 

„Totodată, alături de noi, dar online, va fi prezent și grupul EPAS de la Colegiul Național „Doamna Stanca” din Satu Mare, partenerii noștri. Sunt parteneri în sensul că am făcut schimburi de experiență pe programul EPAS, am avut cu ei mai multe întâlniri de lucru pe probleme europene”, a detaliat Maria Bularca. 

Nu este pentru prima dată când colectivul de la LTME discută deschis pe anumite teme cu europarlamentari, însă până acum astfel de discuții au avut loc online

La începutul anului 2020, a fost la LTME să discute cu elevii și profesorii, în cadrul aceluiași proiect, și Gheorghe Baciu, care la acea vreme era senator în Parlamentul României din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP). 

LTME a fost ales, în luna octombrie a anului 2019, alături de alte 14 licee din țară, să facă parte din programul „EPAS – Școli-ambasador ale Parlamentului European”. 

Sursa foto: Rareș Bogdan/Facebook

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.