POLITICA 29 septembrie 2010

Crește numărul simpatizanţilor și membrilor PNL

de Monica Vrânceanu | 444 vizualizări
Președintele PNL Covasna, Marius Obreja, susține că actualul context economic și social a îndreptat spre PNL tot mai mulți simpatizanți, unii dintre aceștia devenind între timp chiar și membri ai partidului. În prezent, organizația județeană a PNL Covasna are 700 de membri, aproximativ 5% dintre aceștia venind către liberali în ultimele luni. „Cred că acesta este un semn că cei care se simt de dreapta vin către noi.

Președintele PNL Covasna, Marius Obreja, susține că actualul context economic și social a îndreptat spre PNL tot mai mulți simpatizanți, unii dintre aceștia devenind între timp chiar și membri ai partidului. În prezent, organizația județeană a PNL Covasna are 700 de membri, aproximativ 5% dintre aceștia venind către liberali în ultimele luni.

„Cred că acesta este un semn că cei care se simt de dreapta vin către noi. Asta se poate datora fie prestației conducerii centrale a PNL, fie faptului că, în vremuri de restriște, oamenii caută să se repoziționeze. Cei care vin către PNL Covasna sunt în general tineri, atât maghiari cât și români, deși noi nu ne raportăm unor ponderi bazate pe etnie. Cu toate acestea, cred că viitorul va aduce în România o renunțare la partidele etnice și o axare pe doctrine”, a declarat Marius Obreja, apreciind în acest sens că UDMR și-a dezamăgit electoratul în ultima perioadă, mai ales prin participarea la această guvernare, ceea ce probabil a dus la o scădere de 1% din cele cinci-șase procente de electorat pe care le „deține” Uniunea.

Liderul PNL Covasna a mai apreciat că este foarte posibil ca în următoarele săptămâni să asistăm la o revenire în prim-plan a subiectului autonomiei Ținutului Secuiesc sau altor zone, pe filiera Tokes Laszlo. Marius Obreja a explicat că acest subiect revine de fiecare dată când se dorește distragerea de la probleme cu adevărat importante, care afectează populația - iar următoarea perioadă, cu venituri tot mai mici și greutăți pentru oameni, este una de acest gen.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
Zuzu, 21 octombrie 2010
Repede la PNL ca poate vin la guvernare.......... si am auzit ca si ei reabiliteaza Piata M.V. Oare?
''panoramix'', 1 octombrie 2010
Asa-i romanul ! PROST ! Eu personal nu fac politica si nu simpatizez cu nici un partid deoarece consider ca toti membrii unui partid indiferent de numele pe care il poarta acel partid , sant in goana citeste integral
Misi, 30 septembrie 2010
Se numara membii ca voturile in parlament:AIUREA.
Costi Holospin, 30 septembrie 2010
Cred ca fabulati putin domnule Marius Obreja cand spuneti ca aveti 700 de membri, probabil sunteti obisnuit din vitrutea inertiei cu raportarile de pe vremea lui Ceasca. Va spun eu ca organizatiile citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.