POLITICA 15 noiembrie 2010

30.000 de lei pentru alegerile de la Boroșneu

de Monica Vrânceanu | 1069 vizualizări
Banii vor fi alocaţi din fondul de rezervă al Consiliului Judeţean Alegerile care vor avea loc la finele acestei luni pentru Primăria Boroșneu Mare vor fi finanțate de către Consiliul Județean Covasna. Pentru că organizarea votului pentru alegerea unui nou primar al comunei a survenit la sfârșit de an, iar comuna nu dispune de fonduri în acest sens, CJ Covasna va finanța aceste alegeri cu 30.000 de lei.

Banii vor fi alocaţi din fondul de rezervă al Consiliului Judeţean

Alegerile care vor avea loc la finele acestei luni pentru Primăria Boroșneu Mare vor fi finanțate de către Consiliul Județean Covasna.

Pentru că organizarea votului pentru alegerea unui nou primar al comunei a survenit la sfârșit de an, iar comuna nu dispune de fonduri în acest sens, CJ Covasna va finanța aceste alegeri cu 30.000 de lei. Președintele CJ Covasna, Tamas Sandor, a declarat pentru Mediafax că banii dorecționați către alegerile de la Boroșneu vor fi asigurați din fondul de rezervă al CJ.

În cursa pentru Primăria Boroșneu Mare s-au înscris patru candidați: Girtler Gyula (PCM), Lorincz Kalman (UDMR), Goga Attila (PNL) şi Şerb Caius Robert (PRM), iar campania electorală a început în acest weekend. Primul tur de scrutin este stabilit pentru 28 noiembrie și, în cazul în care va fi nevoie de organizarea unui al doilea tur, acesta va avea loc pe 5 decembrie. Fostul primar al comunei, care în 2008 câștigase

alegerile din partea UDMR, Bartha Laszló, a decedat pe 28 septembrie în urma unui stop cardiac, la 59 de ani.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.