METEO 30 iulie 2017

Vremea va deveni călduroasă. Prognoza meteo pentru luni și marți

de Covasna Media | 634 vizualizări

Vremea va fi caniculară local în vest și izolat în centru și sud-vest, unde și indicele temperatură-umezeală va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități

LUNI. Vremea va deveni călduroasă în cea mai mare parte a țării, caniculară după-amiaza local în vest și izolat în centru și sud-vest, unde și indicele temperatură-umezeală va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități, informează ANM. Cerul va fi mai mult senin și doar după-amiaza, în zona montană înaltă din masivele sudice, cu totul izolat, vor fi posibile ploi trecătoare. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26...28 de grade pe litoral și 36...37 de grade în Banat și Crișana, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 12 și 22 de grade.

MARȚI. Vremea se va menține călduroasă în aproape toată țara, iar în vest, nord-vest, local în centru și izolat în rest, după-amiaza va fi caniculă și disconfort termic accentuat. Cerul va fi mai mult senin și doar cu totul izolat la munte, în a doua parte a zilei, vor fi condiții de ploaie trecătoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 27...29 de grade în sudul litoralului și până în jurul valorii de 37 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 13 și 23 de grade.

Mediafax

 

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.