METEO 10 august 2018

Vremea se va menţine frumoasă şi călduroasă

de Covasna Media | 812 vizualizări

Prognoza meteo pentru vineri şi sâmbătă

VINERI. Vremea va fi frumoasă, dar călduroasă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult senin, iar unele înnorări, averse și posibil descărcări electrice se vor semnala izolat, mai ales în zonele montane. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe litoral, în sudul Banatului și la munte, cu precădere la altitudini mari.

Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 35 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 grade în estul Transilvaniei și 22 de grade în nordul litoralului. Dimineața și noaptea în depresiuni vor fi condiții de ceață. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic local în Câmpia de Vest și izolat în Câmpia Română.

SÂMBĂTĂ. Vremea se va menține frumoasă, dar local și călduroasă. În regiunile vestice și nord-vestice cerul va fi variabil și doar izolat, mai ales la munte se vor semnala ploi de scurtă durată și descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe litoral, în sudul Banatului și pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest, iar cele minime între 10 și 21 de grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali spre 6...7 grade.

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.