METEO 28 septembrie 2017

Vreme rece pentru această perioadă. Prognoza meteo pentru vineri şi sâmbătă

de Covasna Media | 701 vizualizări

VINERI. În majoritatea zonelor, vremea va fi răcoroasă, iar în sud, în est şi local în centru, va fi chiar rece pentru această perioadă din an, informează ANM.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 13 şi 18 grade, iar cele minime vor avea valori de la -4...-3 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 11...12 grade pe litoral. Cerul va fi parţial noros în sud-vest, extremităţile de sud şi de sud-est şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în regiunile sud-estice, cu viteze de până la 55...60 km/h pe litoral şi în deltă. Izolat, în nord şi în centru, se va produce brumă şi vor fi condiţii de ceaţă.

SÂMBĂTĂ. Vremea va fi răcoroasă, pentru această perioadă din an, în vestul şi nord-vestul ţării şi rece, în celelalte regiuni. Cerul va fi parţial noros în sud şi sud-est şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va mai avea intensificări, în special în cursul zilei, în Dobrogea, cu viteze mai mari pe litoral şi în deltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 19 grade, iar cele minime între 1 şi 12 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, până în jurul a -3 grade. Izolat, mai ales în depresiunile din nord şi din centru, se va produce brumă. În a doua parte a nopţii, pe arii restrânse, în zonele joase de relief, se va forma ceaţă.

Mediafax

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.