METEO 2 iulie 2018

Vreme neobișnuită la început de iulie

de Covasna Media | 994 vizualizări

Dacă luna lui Cuptor a început cu o vreme neobişnut de rece în aproape toată ţara, perioada următoare va aduce o ameliorare semnificativă a vremii.

Temperaturile vor creşte uşor de la o zi de la alta, astfel că spre mijlocul săptămânii se vor înregistra valori termice de 29-30 de grade Celsius în sud şi sud-vest. Norii îşi vor mai face apariţia din loc în îoc, dar ploi izolate şi trecătoare vor fi din nou posibile abia miercuri, îndeosebi în Dobrogea şi în Carpaţii Orientali.

Vremea continuă să se răcească la munte, aşa că, la cele maximum 15 grade Celsius din termometre, turiştii vor avea nevoie de haine ceva mai groase. Aversele, posibil însoţite de fenomene electrice vor apărea din loc în loc, adierile vântului vor ieşii uneori în evidenţă, iar pe crestele Carpaţilor meridionali vor posibile precipitaţii sub formă de lapoviţă sau ninsoare.

În a doua jumătate a weekendului, la malul mării vor mai posibile câteva reprize de ploaie, iar valorile de termice se vor opri la 24 de grade. Temperaturile vor mai ajunge ajunge la 26-27 de grade Celsius abia spre mijlocul săptămânii viitoare, însă miercuri vor creşte din nou şansele pentru ploi de scurtă durată.

digi24.ro

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Anunţ public

Acum 3 ore, 10 minute

CONVOCATOR

Acum 9 ore, 31 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.