METEO 31 ianuarie 2014

Prognoza meteo pentru perioada februarie - aprilie

de Covasna Media | 605 vizualizări

meteo iarna primavara

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității estimările realizate de Centrul European pentru prognoze de la Reading.

În februarie, temperatura aerului va avea valori apropiate de mediile climatologice în regiunile centrale și nordice și peste aceste medii în restul teritoriului.

Media multianuală pentru februarie este de minus 1,1 grad Celsius.

Cantitățile lunare de precipitații vor fi apropiate de mediile climatologice, posibil local excedentare în vestul, nord-vestul și centrul țării.

În martie, temperatura aerului va avea valori apropiate de mediile multianuale, exceptând regiunile sud-estice și local sudice, unde se vor situa peste normalul perioadei.

Media multianuală pentru martie este de 3,4 grade Celsius.

Cantitățile lunare de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, exceptând sud-estul țării, unde se vor încadra în normele climatologice.

În aprilie, valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice în sud-estul, vestul și local în sudul țării și se vor situa sub normalul perioadei în restul regiunilor.

Media multianuală pentru aprilie este de 9,2 grade Celsius.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de mediile multianuale, cu o tendință de excedent în centrul și nordul țării.

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.