METEO 30 martie 2014

Prognoza meteo. Cu ce vreme începe săptămâna

de Covasna Media | 694 vizualizări

Vremea va fi frumoasă, cu cerul variabil, mai mult senin pe parcursul zilei de duminică. Dimineaţa este destul de rece, dar la amiază valorile termice vor fi în limite normale sau chiar peste mediile climatologice în regiunile intracarpatice. Maximele zilei vor fi cuprinse între 9 grade pe litoral şi 19 grade în sud-vest, iar vântul va fi slab, cel mult moderat.

Şi luni vremea va fi caldă pentru ultima zi de martie, cu soare în mai toate regiunile ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12...13 grade pe litoral şi în Deltă şi 22-23 de grade în sudul Olteniei.

Marţi, vremea se menţine caldă în cea mai mare parte a ţării. Face excepţie nord-estul, unde valorile termice vor scădea faţă de luni. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nordul, centrul şi estul României, unde pe arii restrânse va ploua slab. În zona Carpaţilor Orientali apar din nou lapoviţa şi ninsoarea. Pe parcursul zilei vântul va sufla cu intensificări locale în majoritatea regiunilor şi abia spre seară scade în intensitate. Maximele vor fi cuprinse între 10-11 grade în nordul Moldovei şi 21 de grade în mai multe localităţi din Oltenia şi din vestul Munteniei.

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.