METEO 2 august 2011

De miercuri scăpăm de ploi în aproape toată ţara

de Covasna Media | 443 vizualizări
Ploile se mai restrâng miercuri. Vor mai fi câteva răpăieli de vară, cu descărcări electrice şi vânt în centru, sud şi est, dar pe arii mici. Vântul însă va fi destul de agitat în Moldova, Dobrogea, Bărăgan şi la munte, unde va aduce un aer mai rece dinspre nord. Miercuri maximele, aşadar, pornesc şi de la numai 21-23 de grade în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei şi nu trec de 31 de grade în Oltenia. Joi vremea se

Ploile se mai restrâng miercuri. Vor mai fi câteva răpăieli de vară, cu descărcări electrice şi vânt în centru, sud şi est, dar pe arii mici. Vântul însă va fi destul de agitat în Moldova, Dobrogea, Bărăgan şi la munte, unde va aduce un aer mai rece dinspre nord.

Miercuri maximele, aşadar, pornesc şi de la numai 21-23 de grade în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei şi nu trec de 31 de grade în Oltenia.

Joi vremea se înseninează în majoritatea regiunilor. Ploi se mai anunţă pe înserat la munte şi în sud-vest, iar vântul se va domoli şi el. Maximele însă nu cresc încă, aşa că vom avea parte de valori de la 21 la cel mult 31 de grade.

Sursa: Realitatea.net

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.