METEO 27 aprilie 2015

Alertă meteo: Două zile cu ploi puternice, vânt şi grindină

de Covasna Media | 703 vizualizări

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteorologică de ploi puternice și grindină pentru următoarele două zile.

În perioada 28 aprilie, ora 10,00 – 29 aprilie, ora 20,00, sunt aşteptate ploi pe arii extinse şi o răcire a vremii în întreaga ţară, potrivit unei informări meteorologice emise de Administraţia Naţională de Meteorologie.

În intervalul menţionat, aria ploilor se va extinde dinspre sud-vestul ţării şi va cuprinde treptat toate regiunile. Vor fi mai ales averse, iar în vest, nord şi centru, precum şi în zonele de deal şi de munte, cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 30...40 l/mp. Vor fi şi descărcări electrice şi condiţii ca izolat să cadă grindină. Vântul va avea intensificări temporare în majoritatea zonelor, cu rafale ce vor depăşi 50 km/h, în special în sud şi est, precum şi la munte.

Valorile termice vor scădea în cea mai mare parte a ţării, iar în regiunile vestice, nordice şi centrale, pe parcursul zilei de miercuri, vremea va deveni rece pentru această perioadă din an.

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.