LIFESTYLE 14 iunie 2018

Ziua câinilor sărbătorită la o cafenea din Sfântu Gheorghe

de Geanina Lupșa | 1186 vizualizări

Evenimentul dorește promovarea adopției câinilor fără stăpâni

Asociaţia câinilor fără stăpân Amy împreună cu administratorii cafenelei Szimpla din Sfântu Gheorghe organizează  duminică, 17 iunie, de la ora 13:00,  evenimentul „The Dog Day”. Cei interesați să adopte un patruped sau să doneze pentru câinii fără stăpân sunt așteptați în grădina cafenelei Szimpla.

La întâlnirea din weekend, subiectul central va fi câinele, dar și modalitățile de îngrijire a acestuia, care vor fi prezentate chiar de către medici veterinari. Participanții vor  putea face donații pentru câinii fără stăpân, ba mai mult, îi pot chiar adopta.

„Vom avea și o cutie de donații pentru asociație, pentru că banii sunt ceea ce le lipsesc lor cel mai mult. Vom avea și o cutie în care, oamenii dacă nu vor să dea bani, dacă sunt sceptici, pot să aducă mâncare pentru câini.(…) Vom avea discuții cu medici veterinari: alimentație, vaccinare, educație.(…) În momentul în care se adoptă un câine, fetele de la asociație au șansa să se ocupe de cazuri noi. Adopți un câine, salvezi un câine, cam acesta este sloganul”, a declarat pentru Observatorul de Covasna, unul dintre organizatori, Jozsi Kinga.

Cel mai important aspect al acestei întâlniri este discuția purtată cu stăpânii câinilor adoptați, pentru a împărtăși din experiențele lor.

Tot cu această ocazie, publicului îi va fi prezentată Asociația pentru câini fără stăpân Amy, despre care multă lume încă nu știe.

De asemenea, „pentru copii vor fi organizate concursuri de desenat și colorat, cât și o expoziție de căței de pluș”, au scris organizatorii pe Facebook. Aceștia roagă stăpânii să nu aducă la eveniment câini în călduri, bolnavi sau agresivi.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.