LIFESTYLE 29 iunie 2018

Iris, în concert la Târgu Secuiesc

de Geanina Lupșa | 786 vizualizări

Pe aceeași scenă vor mai urca și alți artiști din România și Ungaria

Târgul de toamnă este genericul sub care se vor desfășura și în acest an, în perioada 31 august – 2 septembrie, Zilele Târgu Secuiesc. Cu acest prilej, una dintre cele mai populare și apreciate trupe de muzică rock din România, Iris, va concerta pe data de 31 august, de la ora 19:00,  pe scena amplasată în centrul orașului. Pe lângă programele artistice, și ediția acestui an va fi caracterizată prin atmosfera de târg, tradițiile din Transilvania reprezentând un aspect important.

„IRIS este una dintre cele mai îndrăgite formații românești de muzică rock, cu un succes  la public de peste 40 de ani, din când în când trupa se înnoiește, însă menține totdeauna nivelul înalt cu care ne-a obișnuit. Membrii săi sunt legende vii, care s-au înscris pe drept în istoria muzicii românești de rock. În al 41-lea an de existență, fanii  îi urmează cu pasiune la concerte. Șlagărele lor, precum “Cine mă striga in noapte”, “Trenul fără Nas”, “Pe ape”, “Strada ta”, “Tot zbor”, “Baby”, “Somn bizar”, “Mirage”, “De vei pleca", ”Sa nu crezi nimic“ sau ”Ultimul mic dejun al lui Bon“, ”Casino“, ”Da, da, eu știu!“, sunt doar câteva dintre cântecele lor care se bucură de un uriaș succes”, au scris organizatorii evenimentului pe pagina de Facebook.

Pe aceeași scenă vor mai urca artiști și formații din țară, dar și din Ungaria: Mano and Friends, Simó Annamaria si trupa sa, Freddie, Csík zenekar, Pokolgép, Magashegyi Underground.

Programul Târgului de toamnă va cuprinde activități variate, iar pe lângă  programele artistice, ediția din acest an va fi caracterizată printr-o atmosferă veritabilă de târg, astfel, la fel ca în anii trecuți, accentul se va pune din nou pe tradiții: Festivalul cartofului, Curtea de Vinuri, Târg de produse tradiționale în Piața Gábor Áron.

În parcul Molnár Józsiás, sub genericul „Orașul Copiilor” se vor desfășura diverse activități care îi vor încânta pe micuții prezenți.

Anul trecut, la Târgul de toamnă, printre invitații de seamă s-au numărat Dinu Iancu Sălăjanu, Andreea Bălan și comediantul Ionuț Rusu.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.