LIFESTYLE 12 august 2021

Dan Negru, despre Flavius Hosu: „Nu e puțin lucru să devii toboșarul celei mai importante formații rock din istoria rockului românesc”

de Iulia Drăghici - Taraș | 2076 vizualizări

Prezentatorul TV Dan Negru a publicat zilele acestea pe pagina lui de Facebook un mesaj de apreciere la adresa toboșarului din Întorsura Buzăului, Flavius Hosu, membrul legendarei trupe Phoenix, după un concert susținut la începutul lunii august, în cadrul Festivalului „Sighișoara Medievală”, unde cei doi s-au întâlnit. 

Omul de televiziune a reamintit în același context că liderul Phoenix, Nicu Covaci, l-a descoperit pe Flavius după emisiunea Next Star, pe care acesta o prezenta. 

Am o poveste despre cum destinul îți poate fi schimbat de pe o zi pe alta de niște oameni pe care nu i-ai întâlnit niciodată: Pe Flavius, un copil, Nicu Covaci l-a văzut în showul meu, Next Star și l-a adus la Phoenix. S-a întâmplat acu' 12 ani.  Viața i s-a schimbat într-o seară de joi când s-a dat emisiunea. Țin minte că tatăl lui avea o mașină veche și de teamă să nu se strice și să nu întârzie la filmare au plecat cu o zi mai devreme. 

L-am revăzut acum pe Flavius. Dădea autografe și făcea poze cu fanii...E bateristul oficial al trupei Phoenix. Avea o mașină nouă. Și o viață nouă...

Flavius e lecția că viața ti se poate schimba de pe o zi pe alta de oameni pe care nu i-ai cunoscut niciodată”, a scris, pe pagina lui de Facebook, Dan Negru, care a oferit ulterior și un link spre un videoclip, numit „Povestea de viață a toboșarului formației Phoenix și cum l-am cunoscut eu”, prin care arată imagini de la concertul recent din Sighișoara. 

În acest context, el spune că se bucură pentru evoluția tânărului muzician și că a avut șansă în viață. 

Nu e puțin lucru să devii toboșarul celei mai importante formații rock din istoria rockului românesc, Phoenix. Pentru mine nu e puțin lucru să fi fost primul care l-a prezentat vreodată pe o scenă”, a mai spus Dan Negru. 

Este de precizat și că șansa tânărului covăsnean de a face carieră în muzică a venit și după foarte multă muncă și seriozitate, cu care a cultivat talentul cu care a fost binecuvântat. 

Toboșarul Flavius Hosu a fost primit cu brațele deschise și în cadrul evenimentului Întorsura Fest, organizat la finele lunii iunie la Întorsura Buzăului – una dintre puținele ocazii pe care acesta le-a avut de a cânta pe o scenă adevărată, acasă. 

Flavius Hosu, cunoscut și drept „Mitraliera din Carpați”, a început să cânte la tobe de la 3 ani, iar la vârsta de 4 ani a avut primul concert, chiar la Zilele Sfântu Gheorghe. Tânărul este în prezent student, și absolvent al Liceului Teoretic „Mircea Eliade” din Întorsura Buzăului. În zonă este renumit nu doar pentru cariera lui muzicală și talentul deosebit, dar și pentru seriozitatea și modestia de care dă dovadă tânărul artist. 

Sursa foto: Facebook/ Dan Negru. 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.