LIFESTYLE 26 aprilie 2019

Arena Gym, o nouă sală de fitness la Sfântu Gheorghe

de Daniela Luca | 14370 vizualizări

Ideea le aparține unor femei pasionate de sport din municipiu

O nouă sală de fitness a fost inaugurată joi, 25 aprilie, la Sfântu Gheorghe. Aceasta este situată în incinta sălii polivalente Sepsi Arena și își va deschide porțile pentru clienți pe 2 mai. Această sală va fi frecventată și de sportivii de la cluburile profesioniste din Sfântu Gheorghe.

Ideea înființării unei noi săli de fitness le aparține unor femei pasionate de sport din Sfântu Gheorghe.  Bartha Beáta este antrenor de high intensity și tabata, iar Muntyán-Nagy Krisztina frecventa antrenamentele ei și a venit cu ideea de afacere.

Sala se întinde pe o suprafață de 750 de metri pătrați, iar lucrările au început la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an. Pe lângă fitness, se vor ține și antrenamente de high intensity și tabata. În plan sunt însă și alte tipuri de antrenamente. Sala de sport este dotată cu o saună, două vestiare cu dușuri și o zonă pentru relaxare.

„Când te duci într-un loc și îți place să faci sport și nu sunt condiții, te deranjează. Și de acolo mi-a venit ideea că tot am vrut să fac ceva, iar sportul e un hobby de al meu și e un sentiment atât de plăcut că poți să faci ceva ce îți place cu adevărat. (...) Aproape toate echipele sportive din oraș sunt aici la Sepsi Arena, sau se vor muta curând. Deci toate evenimentele sportive majore se desfășoară aici. (...) Tot timpul am fost în contact cu sportivii de la cluburile sportive profesioniste și am aflat ce anume le trebuie pentru antrenamente. În plus, părinții copiilor care fac baschet, hochei, karate, vin aici, își aduc copiii și așteaptă o oră, două în mașină iar acum pot să petreacă timpul cu folos”, ne-a spus Muntyán-Nagy Krisztina.  

În ceea ce privește tarifele, prețul de bază va fi de 170 de lei pentru acces nelimitat în sala de fitness, iar pentru un preț de 200 de lei clienții vor avea acces nelimitat și la saună. Cei care vor frecventa sala  în intervalul 10:00 - 17:00 vor beneficia de o reducere. Abonamentul de 240 de lei va include accesul nelimitat în sală, în saună, o analiză corporală, dar și un antrenament personal. În plus, cei care vor plăti acest preț vor primi prosoape atât la intrarea în saună, cât și la intrarea în sală.

„Așa cum au spus și proprietarii acestui gym, o să fie viață aici la Sepsi Arena. O să fie mișcare și eu mă bucur că s-a făcut această investiție superbă. Am fost zilnic pe aici și am văzut cum au evoluat lucrările și mi-am propus să vin să fac și eu sport”, ne-a spus directorul general al Sepsi Rekreativ, Bodor Lóránd.

Arena Gym va fi deschisă de luni până vineri de la 7:30 până la 22:00, iar sâmbăta de la 9:00 la 16:00.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.