LIFESTYLE 6 august 2015

7 legume şi fructe care se pot prepara la grătar

de Mediafax | 449 vizualizări

Fiecare persoană a făcut sau a mers la grătar măcar o dată în viaţă. Majoritatea preferă să prepare carne la grătar, dar şi legumele şi fructele pregătite în acest fel sunt gustoase. Business Insider a întocmit o listă cu şapte legume şi fructe care se pot pune pe grătar.

Piersici

Atunci când mâncăm piersici la grătar împreună cu o bucată de pui sau friptură, piersicile la grătar sunt foarte gstoase. Ele pot fi, de asemenea, servite la desert.

Avocado

Food52 recomandă o reţetă de avocado la grătar cu roşii cherry şi ierburi, reţetă la care putem adăuga lămâi (da, şi lămâile se pot pune pe grătar).

Pepenele roşu

Dulce, revigorant si adorat de mulţi, pepenele verde are un gust special pe grătar. Căldura de grătar intensifică dulceaţa fructului suculent, care poate fi servit direct de pe grătar sau într-o salată.

Ananas

Este la fel de normal să punem ananasul pe grătar cum este să-l punem în blender. Se taie fructul în inele, se aruncă pe grătar şi avem o mâncare delicioasă şi sănătoasă. Puteţi adăuga, de asemenea, îngheţată de vanilie şi sos de rom la această reţetă.

Zucchini şi squash

Aceste două legume merg împreună ca Batman şi Robin, aşa cum afirmă Business Insider. Puteţi să le încercaţi în stil kebab sau pur şi simplu la grătar, cu un pic de sare şi puţin ulei de măsline. Fiecare chef iubeşte o garnitură care se găteşte în câteva minute.

Ciuperci portobello

Este timpul ca burgerii din ciuperci portobello să primească respectul cuvenit. Textura lor le face un substitut perfect pentru hamburgeri, iar de aroma lor se bucură atât carnivorii, cât şi vegetarienii.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.