FEMEI CARE FAC DIFERENȚA 10 martie 2023

„Femei care fac diferența: 20 de portrete”, o nouă campanie specială marca Observatorul de Covasna

de Covasna Media | 2106 vizualizări

Sărbătoarea de 20 de ani a ziarului „Observatorul de Covasna” ajunge la o nouă etapă! Lansăm astfel o nouă campanie specială, aniversară. Și, dacă este luna martie, despre ce putem vorbi altceva decât despre femei, despre munca lor, eforturile de zi cu zi și dăruirea cu care ne fac viețile mai frumoase? Așa că vom aduce în fața cititorilor ziarului și ai site-ului covasnamedia.ro portretele a 20 de femei care fac diferența în județul Covasna. 

Vom publica scurte interviuri din campania „Femei care fac diferența: 20 de portrete” în fiecare ediție de vineri. 

Foarte important de menționat este că la finalul campaniei, deci după ce vom publica toate cele 20 de interviuri-portret cu cele 20 de femei, vom lansa un proces online de vot. Persoana care va aduna cele mai multe voturi din partea cititorilor noștri va primi un premiu de popularitate acordat de redacția noastră. 

Așadar, rămâneți alături de Observatorul de Covasna și aflați poveștile, opiniile și sfaturile femeilor care ne fac comunitatea mai frumoasă!

Reamintim că, printre campaniile inițiate de Observatorul de Covasna cu ocazia aniversării de 20 de ani de existență, se află și #OCV20, campania de concursuri online, derulată pe pagina de Facebook, prin care, în fiecare dată de 20 a lunii, lansăm cititorilor provocări interesante și le oferim premii pe măsură. Totodată, recent am încheiat și campania „Aleșii covăsnenilor prezintă: realizarea din 2022 și obiectivul pe 2023”, desfășurată în perioada ianuarie-februarie. Nu uităm nici agenda „Ce să faci când crezi că nu ai ce să faci”, în care îți prezentăm (în fiecare joi seară pe Facebook și în ediția tipărită de vineri) care sunt evenimentele care contează în județul Covasna. Iar anul 2023 l-am început în forță, cu prima gală oficială de premiere „Superlativele OCV/CovasnaMedia”.

Iată și primele două interviuri ale campaniei: 

Echipa OCV/CovasnaMedia

Distribuie articolul:  
|

FEMEI CARE FAC DIFERENȚA

De acelasi autor

Anunţ public

Acum 22 ore, 53 minute

Anunţ public

Acum 22 ore, 54 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.