EDUCATIE 10 august 2010

Vechea Maternitate din Covasna se transformă în grădiniţă

de Monica Vrânceanu | 603 vizualizări
160 de copii se mută în grădiniţă nouă Trei dintre cele cinci grădiniţe din oraşul Covasna se vor muta, din luna septembrie, într-un nou sediu, amenajat de Primărie în clădirea vechii Maternităţi a oraşului. Primarul Covasnei, Lorincz Zsigmond, a declarat că mutarea celor trei grădiniţe - care însumează nouă grupe şi 160 de copii - era absolut necesară din moment ce acestea funcţionau în nişte apartamente de la parterul unor blocuri. “Până acum, copiii

160 de copii se mută în grădiniţă nouă

Trei dintre cele cinci grădiniţe din oraşul Covasna se vor muta, din luna septembrie, într-un nou sediu, amenajat de Primărie în clădirea vechii Maternităţi a oraşului.

Primarul Covasnei, Lorincz Zsigmond, a declarat că mutarea celor trei grădiniţe - care însumează nouă grupe şi 160 de copii - era absolut necesară din moment ce acestea funcţionau în nişte apartamente de la parterul unor blocuri.

“Până acum, copiii stăteau în patru apartamente care nu se pretează nicicum unor grădiniţe deşi erau folosite în acest scop de 30 de ani,  deci trebuia făcut ceva în acest sens”, a explicat primarul.

Autorităţile din Covasna au investit 80.000 de lei în modernizarea şi amenajarea vechii Maternităţi, în prezent lucrându-se la partea de curăţenie, astfel încât noul sediu să fie gata până la începerea noului an şcolar.

Sursa foto: Observatorul de Covasna

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.