EDUCATIE 2 septembrie 2010

Ultima strigare pentru admiterea la facultate

de Monica Vrânceanu | 542 vizualizări
Cei care nu s-au înscris încă la facultate au o nouă șansă prin locurile pe care Extensia Universitară de Administrație Publică Sfântu Gheorghe din cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării - Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) Cluj-Napoca le pune la dispoziție în cea de-a doua sesiune de admitere, deschisă până pe 15 septembrie. Admiterea pentru Extensia de la Sfântu Gheorghe se face pentru

Cei care nu s-au înscris încă la facultate au o nouă șansă prin locurile pe care Extensia Universitară de Administrație Publică Sfântu Gheorghe din cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării - Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) Cluj-Napoca le pune la dispoziție în cea de-a doua sesiune de admitere, deschisă până pe 15 septembrie.

Admiterea pentru Extensia de la Sfântu Gheorghe se face pentru zece locuri fără taxă și alte 30 de locuri cu taxă pentru forma de învățământ la zi la grupa română și 12 locuri fără taxă plus zece locuri cu taxă la grupa maghiară. Criteriile de admitere implică media generală a notelor de la bacalaureat şi a mediei celor patru ani de liceu (50%-50%).

Pentru forma de învâţământ cu frecvenţă redusă sunt disponibile 30 locuri la grupa română şi 20 de locuri la grupa maghiară.

Potrivit conferențiarului universitar Cziprian-Kovacs Lorand, Extensia lansează în acest an universitar și două programe de masterat, unul de un an pentru absolvenţii a cel puţin opt semestre şi altul de doi ani, pentru absolvenţii de șase semestre.

”Ambele programe oferă specializare în ştiinţe administrative şi se desfăşoară cu frecvenţă redusă. Criteriile de admitere la cele 30 de locuri cu taxă au la bază media generală a notei de la examenul de licenţă şi media anilor de studii superioare, acestor criterii adăugându-li-se un interviu motivaţional”, a explicat Cziprian-Kovacs Lorand.

Sursa foto: ubbcluj.ro

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.