EDUCATIE 20 mai 2011

Sărbătoare la Grupul Școlar Constantin Brâncuși

de Monica Vrânceanu | 491 vizualizări
Grupul Școlar Constantin Brâncuși din Sfântu-Gheorghe a sărbătorit ieri cea de-a noua ediție a Zilelor Constantin Brâncuși, prilej de bucurie, primire a oaspeților și prezentare a produselor școlii. Cu această ocazie, elevii şi profesorii din cadrul școlii au pregătit o serie de manifestări menite să marcheze evenimentul, organizând mai multe expoziţii, concursuri, ateliere şi activităţi literar­artistice care au acoperit o gamă largă de gusturi.

Grupul Școlar Constantin Brâncuși din Sfântu-Gheorghe a sărbătorit ieri cea de-a noua ediție a Zilelor Constantin Brâncuși, prilej de bucurie, primire a oaspeților și prezentare a produselor școlii.

Cu această ocazie, elevii şi profesorii din cadrul școlii au pregătit o serie de manifestări menite să marcheze evenimentul, organizând mai multe expoziţii, concursuri, ateliere şi activităţi literar­artistice care au acoperit o gamă largă de gusturi.

Deschiderea oficială a Zilelor Constantin Brâncuşi a avut loc ieri, în curtea Grupului Şcolar şi a fost oficiată de directorul şcolii, Rodica Pârvan, alături de un sobor de preoţi şi de invitaţi, cadre didactice din interiorul şi afara şcolii, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean, ai Consiliului Local şi ai organizaţiilor neguvernamentale.

Cu această ocazie, s-a vorbit despre însemnătatea denumirii pe care o poartă Grupul Şcolar Constantin Brâncuşi şi tradiţia impusă de această denumire a instituţiei, evocând totodată puncte de importanţă ale creaţiei şi vieţii marelui artist român.

În cadrul Zilelor au fost organizate mai multe expoziţii pe specialităţi cu specificul unităţii de învăţământ – cofetărie, patiserie, bucătărie, cocktailuri, cafea. Tot în cadrul unor expoziţii au fost prezentate diverse articole de croitorie precum şi o paradă a coafurilor și manichiurilor, realizată de către elevii Grupului Şcolar. Cea mai complexă expoziţie a fost însă cea din Cantina şcolii, unde au fost prezentate diverse feluri de mâncare, care mai de care mai atractive şi mai dichisite; în acelaşi palier s-a înscris şi expoziţia de prăjituri, foarte atrăgătoare și gustoase.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.