EDUCATIE 6 octombrie 2011

Proiect de 1,2 milioane de lei pentru CNMV

de Monica Vrânceanu | 455 vizualizări
Curtea Colegiului urmează să fie refăcută şi modernizată. n proiect de refacere a curții Colegiului Național Mihai Viteazul (CNMV), prin modernizarea și crearea unor noi obiective, a fost aprobat în varianta sa finală în Consiliul Local (CL) Sfântu-Gheorghe

Curtea Colegiului urmează să fie refăcută şi modernizată.

Un proiect de refacere a curții Colegiului Național Mihai Viteazul (CNMV), prin modernizarea și crearea unor noi obiective, a fost aprobat în varianta sa finală în Consiliul Local (CL) Sfântu-Gheorghe, urmând să intre în faza de identificare a finanțării.

În prezent, activităţile sportive de la CNMV se practică pe o suprafaţă improprie de joc, iar din cauza denivelărilor nu se pot desfăşura sporturi de echipă cu mingea, nici securitatea elevilor nefiind asigurată în timpul desfăşurării acestor activităţi.

Suprafeţele pietonale sunt degradate şi prezintă pericol pentru pietoni din cauza nenumăratelor gropi, terenul de sport şi aleea rutieră din interior au o suprafaţă degradată, iar pista de alergare este neamenajată.

Consilierul local Mădălin Guruianu a declarat că proiectul are o valoare totală de 1,2 milioane de lei, urmând să se reabiliteze curtea liceului, să se creeze piste pentru role, să se modernizeze terenul de sport și să se amenajeze inclusiv spații verzi și o parcare.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.