EDUCATIE 22 octombrie 2012

Profesori şi elevi elvețieni la Covasna

de Székely Emőke | 527 vizualizări

Elvețienii au constatat că este nevoie de mai multă organizare în turism.

Pentru al șaselea an consecutiv, profesori și elevi ai Colegiului Turistic din Lucerna au venit la Covasna pentru a efectua muncă de teren în ceea ce privește dezvoltarea turismului în zonă. După o săptămână de muncă și-au prezentat ideile și rezultatele studiului efectuat, după care au înmânat întreaga documentație primarului orașului, Lőrincz Zsigmond.

Elvețienii au constatat faptul că în ceea ce privește turismul din județul Covasna, este nevoie de mai multă organizare. Printre ideile lansate de ei se numără faptul că pensiunile ar trebui să își promoveze mai intens ofertele, chiar și prin colaborări cu supermarketuri, unde ar putea fi expuse pliante și fluturași, dar și paginile de internet ar trebui actualizate mai des. Despre traseele turistice din localități străinii cred că ar trebui să fie marcate rute accesibile pentru oricine și pe jos, și cu bicicleta. Pentru a fi un bun exemplu, au amplasat un indicator informativ despre obiectele turistice din Covasna chiar în centrul orașului.

Înainte de plecare, elvețienii au promis că se vor întoarce și la anul, și nu o vor face cu mâna goală, ci vor aduce pliante în limbile română, engleză, germană și maghiară, pe care vor fi trecute principalele atracții turistice, dar și ofertele de preț ale pensiunilor și hotelurilor din județul Covasna.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.