EDUCATIE 10 octombrie 2020

Încă 4 unități școlare cu clase care trec la scenariul roșu din cauza SARS-COV-2

de Iulia Drăghici - Taraș | 3578 vizualizări

În urma unor apariției unor noi cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în unele unități de învățământ, Inspectoratul Școlar Județean Covasna vă informează asupra faptului că se suspendă activitatea didactică „față în față” pe o perioadă de 14 zile astfel:

- Școala Gimnazială „Kelemen Didák” Mereni – clasa a VIII-a (un elev depistat pozitiv). Activitatea clasei se suspendă pentru perioada 08 - 21.10.2020.

- Liceul Tehnologic „Gábor Áron” Tg. Secuiesc – clasele a X -a E și a IX- a D (câte un elev depistat pozitiv). Activitatea claselor se suspendă pentru perioada 08 - 21.10.2020.

- Școala Gimnazială „Ady Endre” Sf. Gheorghe, structura GPP „Napsugár” – grupa mică A - secție română (un copil depistat pozitiv). Activitatea grupei se suspendă pentru perioada 07- 20.10.2020.

- Liceul Teoretic „Mikes Kelemen” Sf. Gheorghe – clasa a XI-a C - o grupă de 17 elevi care a fost prezentă la școală (un elev depistat pozitiv). Activitatea grupei de elevi se suspendă pentru perioada 08-22.10.2020.

În toate aceste situații procesul instructiv- educativ în aceste clase/ grupe se va desfășura online, conform Scenariului 3.

Menționăm faptul că pe site-ul ISJ Covasna va fi publicat și documentul privind scenariile de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar din județul Covasna pentru săptămâna 12-16 octombrie 2020, după aprobarea acestuia în CJSU Covasna.

Sursa: Comunicat de presă IȘJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.