EDUCATIE 9 octombrie 2020

COVID-19 la IȘJ Covasna: activitatea cu publicul se suspendă în interiorul instituției

de Iulia Drăghici - Taraș | 2175 vizualizări

Activitatea Inspectoratului Școlar Județean Covasna se va desfășura, în următoarele 2 săptămâni, din cauza confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2 în rândul personalului didactic de îndrumare și control din instituție, în regim de muncă la domiciliu, în conformitate cu prevederile art.17 din Legea 55/2020: „Pe durata stării de alertă, angajatorul poate dispune, cu consimțământul angajatului, desfășurarea activității în regim de telemuncă sau muncă la domiciliu, modificarea locului de muncă ori a atribuțiilor acestuia.”

În data de 29 septembrie 2020 a fost confirmat primul caz de infectare cu virus în rândul personalului didactic de îndrumare și control, fapt care a dus la realizarea procedurii de dezinfecție și igienizare a întregii instituții. În perioada următoare au fost confirmate alte 3 cazuri în rândul personalului didactic de îndrumare și control.

Prin urmare, și 8 inspectori școlari aflați pe lista contacților, se vor afla în carantină pentru o perioadă stabilită de DSP.

Personalul nedidactic din cadrul ISJ Covasna își desfășoară activitatea la sediul instituției cu respectarea tuturor normelor de siguranță privind prevenirea infestării cu virusul SARS-CoV-2.

Relațiile cu publicul, în interiorul instituției, se suspendă în această perioadă.

Documentele, solicitările pot fi transmise în format electronic la adresa office@isj.educv.ro sau pot fi depuse în locul special amenajat de la poarta instituției.

În situații excepționale, accesul în instituție se poate face doar în baza unei programări la numărul de telefon 0267/ 314782 și cu respectarea tuturor reglementărilor în vigoare.

Sursa: Comunicat de presă IȘJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.