EDUCATIE 17 ianuarie 2012

Disciplină în școli

de Székely Emőke | 572 vizualizări

„Noile reglementări ale Legii Educației cu privire la disciplina școlară vor fi un semnal clar către elevi” – a declarat inspectorul șef din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Covasna, Keresztély Irma. Ea a spus că fiecare școală va trebui să adopte un regulament de ordine interioară, care din momentul în care este aprobat, va deveni lege pentru acea școală.

Inspectorul șef este de părere că nu numai absențele trebuie controlate, ci și alte aspecte legate de școală, cum ar fi interzicerea folosirii telefoanelor mobile atât de către elevi, cât și de către cadrele didactice. Ținuta decentă a fost și ea punctată de către Keresztély Irma, ea spunând că nu este corect ca elevii să meargă la școală în fuste scurte sau bluze până la buric. „Indiferent dacă vorbim de uniformă sau nu, elevii ar trebui să se îmbrace decent la școală” – a conchis inspectorul șef.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
eu, 18 ianuarie 2012
Iara incepeti prostia asta cu "interzicerea folosirii telefoanelor mobile." Ce daca are elevul telefonul mobil aspura sa atata timp cat nu il foloseste la ore?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.