EDUCATIE 22 aprilie 2022

Curtea școlii din Sărămaș, în curs de reamenajare

de David Leonard Bularca | 1609 vizualizări

Curtea școlii din Sărămaș, comuna Barcani, este în curs de reamenajare. Costul total al lucrărilor se ridică la 40.000 de lei, bani asigurați din bugetul local, conform primarului, Nicolae Pastor. 

Am pus deoparte 40.000 lei și sper să ne ajungă să facem o curte frumoasă. Am început să pavăm câteva alei prin curte, urmând să dăm comandă și de echipamente de joacă pentru cei mici, iar dacă ne încadrăm în buget îmi doresc să schimb ușile de intrare, dar și să revopsim clădirea școlii. Totodată, avem de muncă la garduri, dar și la racordarea școlii la apă și canalizare”, a spus, pentru Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.ro, primarul. 

Toate lucrările sunt realizate de angajații primăriei și de persoanele care beneficiază de ajutor social. 

„Sunt multe de făcut la exterior, noi ne străduim să finalizăm până va începe noul an școlar, deoarece am preferat să muncim în regie proprie, cu echipa din Primărie (șoferi, muncitori) și persoanele beneficiare de ajutor social, pentru a economisi bani de la bugetul local”, a mai explicat Nicolae Pastor.

Și școala din Lădăuți se află într-un amplu proces de reabilitare. Printr-un proiect cu OLX, fațada și băile școlii au fost refăcute, dar lucrările continuă în interiorul instituției de învățământ, tot cu fonduri de la bugetul local. 

Sursa foto: Nicolae Pastor

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.