EDUCATIE 21 februarie 2022

Concursul de directori, ediția 2022: 64% promovabilitate la proba scrisă

de David Leonard Bularca | 4054 vizualizări

În cadrul celui de-al doilea concurs de directori  organizat în anul școlar 2021-2022, la proba scrisă au promovat 64% dintre cei înscriși. Concret, din cei 28 de pretendenți la posturile de directori sau directori adjuncți, 18 au reușit să treacă de examenul scris, a informat Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Covasna. Proba a fost susținută vineri, 18 februarie, la Liceul Teoretic „Mikes Kelemen”, din Sfântu Gheorghe.

Numele candidaților au fost anonimizate, conform GDPR. Însă, de data aceasta, nici funcțiile pentru care au candidat aceștia sau școlile la care își doreau să ocupe o funcție de conducere nu au fost făcute publice în comunicatul de presă transmis de IȘJ Covasna redacției Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.ro. 

Totuși, cea mai mare notă obținută la proba scrisă a examenului a fost 9,2, iar cea mai mică 5,2. 

Candidații au putut depune contestații în perioada 18-19 februarie, astfel, rezultatele finale vor fi afișate în data de 22 februarie 2022, a mai transmis IȘJ Covasna. 

Acesta este al doilea concurs de directori organizat în anul școlar 2021-2022, pentru că, după organizarea primului concurs, la sfârșitul anului trecut, nu au fost ocupate toate funcțiile. 

După proba scrisă, va urma cea a interviului, ultima din concurs.

Sursa foto: IȘJ Covasna 

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.